Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Barbie filmi kaç yaş için uygundur?

Aile ile birlikte alıyorlar çocukları. 1690198271 Teşekkürler dostum.
  2. MeynnZenith

Nereden bulabilirim o kısmı?
  3. MeynnZenith

Ben şimdi posterine baktım da PG-13 diyor. Yani 13 yaş ve üzeri olduğu için uygunsuz bir sahne yoktur diye düşünüyorum.
  4. MeynnZenith

Kardeşim filme gitmeyi istiyor, henüz 11 yaşında. Filmi mutlaka izleyenleriniz vardır, ben çok takip etmediğim için bilmiyorum konusunu. Uygunsuz sahne, küfür vb. var mı? Kardeşim için uygun mu? Evet, ismi Barbie ama emin olamıyorum artık. Mesela Winnie The Pooh da çıkacak ama o korku filmi...
  5. MeynnZenith

Öneri En iyi WW2 filmleri nedir?

Öneri için teşekkürler.
  6. MeynnZenith

Bilgi ve öneri için teşekkürler. 1680970185 Teşekkürler.
  7. MeynnZenith

Teşekkürler.
  8. MeynnZenith

Tarihi olabildiğince düzgün ve gerçekçi bir şekilde anlatan en iyi 2. Dünya Savaşı filmi nedir? Bu konuda bir film izlemek istiyorum da. Ama lütfen 2. Dünya Savaşı zamanında konu alınan bir kurgu filmi olmasın, gerçek tarihi anlatan bir film olsun.
  9. MeynnZenith

Öneri Star Wars serisi izleme sırası nasıl?

Ben de hikaye sırasına göre izledim. İlk çıkan üçleme daha başarılı olduğu için insanlar önce onu izlemeyi tercih ediyor ama ben hikaye odaklı izlediğim için onları dinlemedim.
  10. MeynnZenith

Rick & Morty 6. sezon son bölümler ne zaman Netflix'e gelecek?

6. sezonun sadece ilk 6 bölümü var, 4 bölüm hala yok Netflix'te.
  11. MeynnZenith

Yani Netflix'in son 4 bölümü ne zaman yayınlayacağı ile ilgili bir bilgi yok mu internette? Neyse, teşekkür ederim.
  12. MeynnZenith

6. szounun 6 bölümü var Netflix'te. Ama IMDB sitesinde 6. sezon 10 bölüm olarak görünüyor ve üstelik 7. bölüm ve sonrası 20 Kasım'da çıkmaya başlamış. Netflix'e ne zaman gelir kalan bölümler? Bir bilginiz var mı?
  13. MeynnZenith

Better Call Saul, Netflix'e geldi gibi oldu?

Bayağıdır bekliyordum 6. sezonunun Netflix'e gelmesini. Az önce baktım, 5 sezon yazıyor hala. Sonra diziye tıkladım, sezon seçme kısmında 6. sezon vardı, 13 bölümün tamamını açabiliyordum, sırayla denerken bir anda gitti ve yine 5 sezon olarak görünmeye başladı. Şu anda da 5. sezon var diye...
  14. MeynnZenith

Öneri Disney+ Dizi Önerisi

Hazır elinin altında Disney+ varken ana sayfadaki Star Wars koleksiyonuna tıkla, aşağıdaki "Zaman Çizgisi Sıralamasına Göre" kısmında ilk filmden başlayıp teker teker izle. Hikaye kronolojik olarak sıralandığında film yayım tarihleri biraz karışıyor (mesela hikayede ilk film 2000'li yıllarda...
  15. MeynnZenith

Yardım Bu dizi Disney+'ta 2. sezondan başlıyor?!

Neden böyle görünüyor? Disney+'ı olanlar da kontrol edebilirler mi acaba kendi hesaplarıyla girip? Sezon sayılarını da yanlış girmemişler, bölümler direkt 2. sezunun bölümleri. Dizi ismi: Solar Opposites
  16. MeynnZenith

En Etkileyici Disney+ Sahneleri

Gerçekten sırf şu Marvel ve Disney animasyon içeriklerini orijinal, eksiksiz ve sorunsuz izlemek için bile alınabilir, Disney+. Ben spoiler vermek ya da belli bir içeriğe yöneltmek istemiyorum ama izlediğim şeyin bir kurgu ürünü olduğunu bilmeme rağmen beni etkilemeyi başaran en az 2 sahne var...
  17. MeynnZenith

Yardım Disney+ ilerlememi kaydetmiyor.

Teşekkürler.
  18. MeynnZenith

Numara yurtdışı mı peki?
  19. MeynnZenith

Destek sayfasında böyle bir sorun başlığı göremedim. Telefonla aramadan, e-posta yoluyla ulaşma imkanım yok mu kendilerine?
  20. MeynnZenith

Telefonda da bu şekilde, bilgisayarda da.
Top Bottom