Arama sonuçları: *

1. N

Avatar 1 izlemeden Avatar 2 izlenir mi

Okulla beraber mi :D Sinemayı mı kapatacaksınız hocam. İzlenir bence çok güzel film. Mümkünse 3D
  2. N

Dragon ball izleme sırası nedir ?

orijinali ile diğer serileri arasında bayağı fark var. super serileri :D . önerim sana orijinal ilk haline bakman ısınırsan devam et izle.
  3. N

Attack on titans 4. sezonun devamı ne zaman?

Senin dediğini ben 2014 te ünide hazırlıktayken yapmıştım. Çılgınlıktı 220 bölüm naruto yu (ilk seri) yaklaşık 4 veya 4.5 günde bitirmiştim. İlk bölümleri güzeldi ama 100 küsür bölüm sonrası kalan bölümler bildiğin doldurma bölümlerden oluşuyor o zaman anime fillerlist diye bir sitenin olduğunu...
  4. N

Attack on titans 4. sezonun devamı ne zaman?

Tarihi ileride diyip geçiyim ben mangadan spo atarsam buraya linç yeme potansiyelim var. :D
  5. N

Türkçe Anime izlenecek Site önerisi

Türkanime/anizim/donguatr veya onların gösterdiği fansublardan indirebilirsin. Ben genelde İngilizce izliyorum nedeni daha erken çıkıyor.
  6. N

netflilixte izleyebileceğim bilim kurgu veya korku tarzı film önerebilir misiniz?

adlarını tam hatırlayamadığım 2 dizi 2 tane de film önerim olucak ama konuları aklımda adları gelmiyor :D bide parasyte izledinizmi. snowpiercer var black summer bright bir tane fransız yapım vardı sakat bir adama bakıcılık yapan birisini anlatan oda bayağı iyidi netflixte vardı unuttum adını...
  7. N

netflilixte izleyebileceğim bilim kurgu veya korku tarzı film önerebilir misiniz?

Ellie güzeldi. (şeytanın çocuğu diye tr çevrilmişti) korku seansı 1-2, the nun falan saçma ama iyi olabilir izleyene göre. blame movie güzeldir. yıldızlararası var (interstellar) ready player one terminatör serileri bird box var elysium var ben dahada öneri yapabilirim ama şartlar sadece film mi...
Top Bottom