Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Yardım Kurtlar vadisi tüm serileri bitiren varmı ?

KV izle ama diğer içeriklerden o kaliteyi bekleme bu kadar. KV ezberimdedir ama pusuyu özetlerden 2xde bitiremedim hala ama içeriğini bilirim keyfine bağlı yani
  2. OdinSonThoR

Kurtlar Vadisinde hangi bölümde Polat Elif'e 1 gününü ayırmıştı

Kurtlar Vadisinde hangi bölümde Polat Elif'e 1 gününü ayırmıştı? Bir Polat Elif editi yapmak istiyorum ama hangi bölümde hatırlayamıyorum hangi bölümdeydi? Ekstra olarak güzel bulduğunuz klipler varsa yollarsanız sevinirim polat-elif ikilisinin olduğu
  3. OdinSonThoR

Cips Yerken Film Önerisi

W.W.Z okulda izliyorduk yani güzel gibi
  4. OdinSonThoR

İstediğim kriterlerde dizi önerisi

Herkese teşekkürler. Sırayla başlarım bu hafta sonu aralarından en az 1 tanesini bitiririm. Diğerlerini ise Ramazana başlamadan başlamaya çalışırım
  5. OdinSonThoR

İstediğim kriterlerde dizi önerisi

Selamlar dizi izlemeye yeniden başladım. Bölümler maksimum 30 dk (isteğim 20dk) 2-3 sezonluk dizi arayışındayım. Karakterler genç olursa daha iyi olur. Dün (TEOTFW) izledim benzer tarzda olsa iyi olur.
  6. OdinSonThoR

Film/Dizi önerisi istiyorum

Prison Break?
  7. OdinSonThoR

Spiderman No Way Home izlemek için hangi filmleri izlemeliyim?

Raimi üçlemesi. Amazing Spiderman 1-2 Home Coming Far From Home Yeterli. Filmi Imax'de izledim 10 dk civarı bekleyip after credit izleyin öneririm.
  8. OdinSonThoR

Spiderman-no way home ne zaman çıkacak ?

Ama ondan önce izlenmesi gereken tonla film ve dizi olacak özellikle Loki evrenin içinden geçti
  9. OdinSonThoR

Rick and Morty i nasil izlemeliyim

BENDE kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bence karma izle, yemek yerken dublaj aç odaklanıp izleyebilecekken altyazılı.
  10. OdinSonThoR

15 Temmuz Darbe Girişiminin Filmini Yapmışlar

Ş-şey kaliteli olursa neden olmasın.
  11. OdinSonThoR

Aşk 101 2. Sezon tarihi belli oldu

Aşk 101'in 2. sezon tarihi belli oldu. Netflix Türkiye Youtube kanalı bugün attığı bir video ile 2. Sezonun 30 Eylül tarihinde yayınlanacağını duyurdu.
  12. OdinSonThoR

Twd 10. Sezon kaç bölüm ?

Ne anlamda yardım? Site mi vereyim
  13. OdinSonThoR

Netflix İçin Vpn lazım

Özelden sana mesaj atacağım attığım mesaja bir bakmanı önereceğim. Belki aradığın içerikler orada vardır.
  14. OdinSonThoR

izlenebilecek marvel filmi

https://www.instagram.com/p/Bw6zv06Hcof/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Şu sıralamadan izlemediklerini izle. Dizi olarak Wanda&Vision, Falcon&Winter Soilder ve Loki'nin ilk 2 bölümünü izleyebilirsin
  15. OdinSonThoR

Dizi / Film önerisi (?)

Breaking bad'i aşırı sıkıcı olan biri olarak 2. sezona kadar sıkıla sıkıla izledim 1 yıl ara verdim sonra sitede x2 hızla izleme seçeneği buldum x2 hızla 2 günde 3 sezon civarı izledim Kesinlikle izlemelisin The 100 Prison Break Dark gibi dizileride izle
  16. OdinSonThoR

En Güçlü Süper Kahraman Sizce Hangisi?

Her şeye muhalefet olmak İyiymiş bende etkenleri var diyorum ama anlamıyorsun galiba ama neys
  17. OdinSonThoR

En Güçlü Süper Kahraman Sizce Hangisi?

Eee burada çok saçma bir şey yapmışsın. Evrenleri karıştırmışsın DC ve Marvel farklı evrenler karıştırıldığında ortaya bir çok karmaşıklık çıkıyor. Ve en önemlisi sinemada mı yoksa çizgi romanlarında mı? Karakterlerin bir çok kez tekrardan yazılmış hikayeleri var. Süper kahraman demiş arkadaşlar...
  18. OdinSonThoR

Breaking Bad bitti, Şimdi ne yapmalıyım?

Konunun benle ne alakası var anlamadım? El Camino direk sonrasını anlatıyor olması lazım diğerini ilk defa duydum.
  19. OdinSonThoR

Breaking Bad'e Başladım

Diziyi 2. sezonda bıraktım. Aşırı yavaş gelişiyor, çok sıkıcı oluyor ama güzel dizi.
Top Bottom