Arama sonuçları: *

1. Penetrator God

Suriyeli kaçak ile bir Türk kadınının aşk hikayesi filmi “müjde”

Konusu, vatanını terk edip kaçan bir Suriyeli kaçak ile bir Türk kadınının aşk hikayesi olan “müjde” adlı film, gösterime gireli birkaç gün oldu. Siz bu film hakkında ne düşünüyorsunuz?
  2. Penetrator God

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Dizisinden Teaser Fragmanı Yayınlandı!

Ben de hiçbir şeye benzetemedim. Bu dizinin ilk sezonunun maliyetinin yarısıyla koskoca Peter Jackson 3 film çekti. 20 yıldan fazla oldu fakat o bile çok daha iyi yansıtıyordu LOTR evrenini. 2022'de çıkacak şu diziye bakıyorum ama hiç hoşuma gitmedi. sanat tasarımı ve oyuncu seçimleri.
  3. Penetrator God

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Dizisinden Fotoğraflar Yayınlandı!

Kaynak: Vanity Fair - Entertainment, Politics, and Fashion News
  4. Penetrator God

Yüzüklerin Efendisi dizisinin tam adı açıklandı ve tanıtım fragmanı yayınlandı

Hayır. Pratik efektle yapmışlar animasyon değil.
  5. Penetrator God

Yüzüklerin Efendisi dizisinin tam adı açıklandı ve tanıtım fragmanı yayınlandı

Yüzüklerin Efendisi dizisinin tam adı açıklandı. Merakla beklenen Amazon Prime yapımı The Lord of the Rings: The Rings of Power adıyla yayınlanacak. Güç Yüzükleri, beklenen dizinin odak noktası olacak. İşte tanıtım videosu:
  6. Penetrator God

Yüzüklerin Efendisi Dizisi "Çıplaklık Olmasın Kampanyası"

Bende olmalı diye düşünüyorum. Bıngıl bıngıl Elfler. 😂🤣
  7. Penetrator God

Yüzüklerin Efendisi Dizisi "Çıplaklık Olmasın Kampanyası"

Dizi daha çıkmadan hakkında türlü türlü dedikodu çıktı ve en sonuncusu dizide çıplaklık olmaması yönünde düzenlenmiş bir kampanya haberiydi. Change.org'ta düzenlenen bu kampanyaya şimdiden 30.000 üzerinde katılım gerçekleşti. Orta Dünya hayranları veya tarafsız bir göz olarak bu konuda ne...
  8. Penetrator God

Öneri The Walking Dead 10. Sezon son 7 bölüm sonunda geldi!

Aynen. Ben keza ilk dizinin yeterince hem kıyamet sonrası hayatta kalan topluluklar arasındaki ilişkileri hem de zombilerden ve haydutlar arasında hayatta kalma gerilimini işlediğini düşünüyorum yani bu duyguları tamamen bana yaşattı izlerken. Biraz ucundan Fear The Walking dead'da izledim...
  9. Penetrator God

Yok anladım seni sorun yok ben iki türlü de sıkıldım onu demek istedim.
  10. Penetrator God

O da yeni bir şey değil ve bence insan ilişkilerini izlemek benim açımdan sıkıcı fakat bakalım belki şaşırtabilirler ama ben kişisel olarak bir esprisinin kaldığını düşünmüyorum bu serinin artık.
  11. Penetrator God

Olay örgüsünü nasıl değiştirebilirler ki? Zombiler var işte yani zaten ilk dizide yapmadıkları şey kalmadı. Zombi konsepti yeni bir şey değil. Son 20 yılda suyu bu türün çıktı zaten.
  12. Penetrator God

Yani suyunu çıkaracaklar anlaşılan. Ben açıkçası izlemeyi düşünmüyorum sizi bilmem ama tadında bırakamadılar. Oyuncular bile sıkılmıştır.
  13. Penetrator God

Evet gereksiz olduğunu biliyordum ama yine de cevaplamak istedim seni.
  14. Penetrator God

Ortada bir sagısızlık yok. Bu dizinin yapımcıları zaten milyonlarca dolar para kazanıyorlar. Netfilix'ten gelecek gelirlere ihtiyaçları yok yani ve zaten son birkaç sezondur oraya geçti yoksa hep izlendi yıllarca korsan sitelerden.
  15. Penetrator God

Tayyip amcının dediği gibi "netfiliks" bu dizi için para vermenize gerek yok aslında. Farklı sitelerde nasıl yapıyorlar bilemiyorum ama telif yemeden yeni sezonun bölümlerini ücretsiz yayınlayanlar var.
Top Bottom