Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Top Boy tarzı dizi öneriniz var mı?

Arkadaşlar Top Boy çok sevdiğim bir dizidir summerhouse sezonundan beri izliyorum netflixte son 3 sezon var sadece her neyse dizi final sezonunu yayınladı ve bitti yani ben öyle biliyorum , son sezon final , bu tarz dizi önerecek var mı
  2. Ragnar Adamdır

Yardım Disney+ İçin Tv box önerisi.

4k nın bi amacı yok ha ilerde 4k televizyon almayı düşünüyorsanız olur o zaman almayı düşünebilirsiniz.
  3. Ragnar Adamdır

Ragnar ne zaman bu formundaydı

İlk hali bu
  4. Ragnar Adamdır

Hayatımda izlediğim en iyi Türk filmi

Umarım boş vaktiniz olur üniversite de hazırlık okuyorum baya boş vaktim oluyor bu aralar filmlere sardım
  5. Ragnar Adamdır

Film remake ama yılmaz erdoğan acayip iş yapmış tamamen kendisinin olsaydı vizontele kadar değil belki ama ondan sonra net gelirdi herhalde
  6. Ragnar Adamdır

Herhangi boş zamanında izlemeni öneririm polisiye sevmiyorsan bile izleniyor ki ben polisiye asla izlemem öylesine kahve mi hazırlayıp bakmıştım ama sürükledi
  7. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar bilmiyorum herkes izledimi ama filmin ismi *Kin* Yılmaz Erdoğan döktürmüş filmin içindeki olayı tahmin etmesi imkansız diyorum ve bence en iyi Türk filmi bu film remake ama sardı 1635887291 İzlemenizi tavsiye etmek için yazmıştım demeyi unutmuşum
  8. Ragnar Adamdır

Gece izlemelik film önerisi

Dostuuuuuum vikinglere başlamamak için daha ne bekliyorsun boşver filmi başla şu diziye
  9. Ragnar Adamdır

Yeni Dizi "Bozkır Arslanı Celaleddin" hakkındaki görüşleriniz

Vikings gibi bi dizi olsa başrolde kaliteli isimler mis gibi olurdu ama benim gibi kimse başrolde oynayamazdı
  10. Ragnar Adamdır

Yeni Dizi "Bozkır Arslanı Celaleddin" hakkındaki görüşleriniz

Klasik bi dizi gibi 10 dakka bakmam yeterli oldu 3 kardeş biri güçlü biri zeki biri saf ve taht mücadelesi
  11. Ragnar Adamdır

NETFLİX'de sıkılmadan izleyebileceğim dizi var mı?

Baba Vikings vikings dir yani vikingleri anlatıyor bide Elite izlemeni tavsiye ederim senaryosu müthiş çok cinsellik sevmiyorsan izleme
  12. Ragnar Adamdır

Bir tane Çizgi iİlm vardı adı neydi?

Yok hocam ya o kız dünyayı dolaşmıyordu ki dolaşıyormuydu acaba
  13. Ragnar Adamdır

mr robot nasıl dizi?

Hocam hani filmlerin akıcılığını ve sonunu merak ettiğimiz için izleriz ya merak olur hani.
  14. Ragnar Adamdır

gerilim tarzı film önerir misiniz?

Hush izlenebilir.
Top Bottom