Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Yardım Korku Film Önerileri

korku seansı izledim ruhlar bölgesini de bir izledim gerisini izlemedim aslında iyi olur bi deniyelim o zaman :D
  2. Rhavenix

yarın asker yolcusuyum muhtemelen yolda bunu izlerim :D hepsi tek tek listeye ekledim fragmanlarını izleyip ilgimi çekeni izlerim
  3. Rhavenix

hepsini izledim mantıklı aslında
  4. Rhavenix

bilim kurgu ve korku tam benlik bu :D 1719260253 bunu da listeye ekledim
  5. Rhavenix

bitirdim onu ben ve sona doğru kötü devam etse de başlarda ki mükemmeliyeti diziyi bitirtiyor 1719260069 daha var ona
  6. Rhavenix

bird boxu izledim ama from hiç görmedim şans verilir gibi duruyor 1719259331 bende hepsini özenle izliyeceğim merak etme :D
  7. Rhavenix

sırf sen bu şekilde iştahla söyledin diye bahsettiğin o 3 filme şans vericem ve yorumu mu da söz buradan yazıcam biraz geç olucak ama yazıcam
  8. Rhavenix

Liste biraz kabarık gibi değerlendirilebilir :D artık canım bir şey izlemek istedikçe bu listelerin içine göz atarım 1719005262 Onu da listeme ekledim teşekkür ederim
  9. Rhavenix

İkisi de aşırı dikkatimi çekti ama ex_machine galiba daha çok psikolojik gerilim içeriyor bugün izlerim ikisini de veya sedece olmadı birini teşekkür ederim önerin için
  10. Rhavenix

Merhaba arkadaşlar gerilimin ve korkunun biraz üst düzey olduğu korku filmi arıyorum sizlerin de önerisini bekliyorum. Filmler çok eski 80-90 yıllarında ki filmler olmasın lütfen hem kaliteli hem de gerçekten güzel bir film izlemek istiyorum. NOT: Türk filmleri olmasın lütfen. Bu arada çok...
  11. Rhavenix

📽️ Aklınızda Kalan En Sürükleyici Film 📽️

warcraft aşırı sevmiştim ama hem izlemeni tavsiye ederim hemde tavsiye etmem aşırı hoş bir film fakat serinin ikinci filmi çıkmayacağı için tüm zevkin yarıda kalabilir :D kar kardeşliği de güzeldir veya bu aralar canım hızlı ve öfkeli serisini baştan izlemek istiyor sana tavsiye ederim...
  12. Rhavenix

Yardım Herkes unutmadığı film veya dizi serisi önersin

supernaturali bitirdim ben
  13. Rhavenix

cennet mahallesi eksik :D
  14. Rhavenix

Öyle yapabilirim işte
  15. Rhavenix

ikisini de izledim
  16. Rhavenix

söylediğim gibi TWD belli bir sezondan sonra amacı dışına çıktığı için izlemeyi bıraktım gerçekten harika bir diziydi özellikle 6.sezona kadar ama 6.sezon sonrası en nefret ettiğim dizi oldu filmin ana konusu dışına çıkıldı
  17. Rhavenix

bu aralar fena bi boşluk var bende film izliyorum full mesela 3 günde hızlı ve öfkeli serisini bitirdim tekrardan şimdi de farklı bir şeyler izlemek istiyorum 1689879301 the 100 ve yüzüklerin efendisi hariç izledim onları da ekledim listeye galiba birazdan yüzüklerin efendisine başlıycam
  18. Rhavenix

kesinlikle önerini göze alıcam bunları da listeye ekledim
  19. Rhavenix

çok fazla eski değil mi 1689878957 bunun sadece ilk filmini izledim izlemedim bunu da listeye ekledim
  20. Rhavenix

TWD 6.sezondan sonra arka sokaklardan farkı yok gibi 6.sezondan sonra konu dışına çıkıyor toprak kapmaca falan oluyor bıraktım direkt ama en büyük hevesle başlayıp izlediğim bir diziydi de şimdi de en nefret ettiğim The raini de listeye ekledim
Top Bottom