Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Telifli filmleri nasıl izleriz

Vicdan la alakası yok para olsa satın alırım zaten olmadığı için alamıyorum diyelim veya para olsada almam çünkü haksız kazanç sağlıyorlar daha uygun yerler var 30-40 tl gibi oralardan izliyorum bu kadar basit siz haksız kazanç sağlayan yerlere verdikçe her sene 2 katını ödemeye devam...
  2. S

vicdan flan tatmin etmiyoruz normal bir fiyat olsa alırım aylık 250 tl para nasıl vereceğim acaba
  3. S

Gerçekten hakkı olan parası olsa öderiz böyle yorum yapmana gerek yok bence
  4. S

Öneri İconic film-dizi önerisi

Ben çok fazla dilm izledim mi bilmiyorum ama bir filme başlayınca kendimi çok kaptırıyorum o film bitonce ölmüş gibi hissediyorum özellikle got da bir günde 1 sezon dan fazla bitirdiğini biliyorum aynısı kv izlerkende olmuştu çok kısa sürede bitirip kvp geçtim toplamda 250 bölüm izledim sonra...
  5. S

Onada bakaagim teşekkürler
  6. S

Onlar klasik zaten prison break vs. Viking önerdiler oda aklımda var kesinlikle
  7. S

Merhaba arkadaşlar çok fazla dizi ve film izliyorum artık ne izleyeceğimi bulamadim iconic film ve dizi ler vardır ya hani birdaha gelmicek türden tartışmasız en iyi olanlar sizden öneri istiyorum ejderha li dizimi olur diyordum Game of thoronesı geçen sene izledim muhteşem abi bir daha gelmez...
  8. S

Öneri Film- dizi önerisi yaparmısınız?

sinewix de vardıe inşallah amazon prime da hiçibir şey yok nu yazdıklarımın
  9. S

Öneri Film- dizi önerisi yaparmısınız?

Arkadaşlar film dizi yükleyeceğim internet olmayacak bir süre ondan aklımda prison break breaking bad vikingler dizi olarak film olarak yüzüklerin efendisi serisi aklıma başkada bir şey gelmedi bir Sherlock iyi olabilir ama siz ne önerirsiniz Birde aklimda the last kingdom var
  10. S

Öneri Film-dizi nereden indirebilirim?

Arkadaşlar fındık sezonu geliyor internet yok köyde film ve dizi indireceğim bunun için hangi sitelerden indirebilirim acaba prison break var aklımda bu sene göt bitirmiştim hous of the dragon başlamıştım ama yeni sezon hep telifliyfi ona devam edebilirim bulabilirsem bana toplamda 30 günlük...
  11. S

Öneri Dizi- Film öneri yaparmısınız

Arkadaşlar Game of Thrones bitirdim ve aşırı boşluktayim onun gibi bir dizi asla gelmiyecek olmuyacak gibi hissediyorum suan House of the dragon izliyorum ama 1. Sezon bitti 2. Sezon daha gelmedi ayni anda farklı bir dizimi izlesem o gelene kadar yada filmlerlemi devam etsem karsr veremedim ve...
  12. S

Game of Thrones bitirdim

Başka kesinlikle bunu izle dediğiniz bir dizi varmi
  13. S

Game of Thrones bitirdim

Arkadaşlar bugün final bölümü izledim daha önce yok ejderhalar var o bu var saçmalıktır diye izlememiştim yanılmışım hayatımda izlediğim en güzel diziydi şuan boslukta kaldım bir daha böyle bir dizi kesinlikle gelmez final bölümünde johna bence çok büyük haksızlık oldu terkar gece nöbetcilerine...
  14. S

Flashı yenebilecek karakter varmı?

Geçmişe gidip çocukken öldürür hocan
  15. S

Flashı yenebilecek karakter varmı?

Arkadaşlar bugün derste arkadaşlarla tartışıyoruz flash şimdi geçmişe gidebiliyor nesnelerin içindende geçebiliyor ilk hali değil ama en gelişmiş hali thor superman odin wanda thanos gibi karakterlerle karşılaştırdık olay dönüyor flash geçmişe gider atasını öldürür diyor mantıken doğru adam...
  16. S

Öneri Bu gece izlemelik aksiyon filmi.

Yazayım da sonra bakarım
  17. S

📿 Kurtlar Vadisi'nde sizi etkileyen sahne hangisi? 🚬

Karahanlınin ölümü ile o olaylar en son Ali olduğunu açıklaması ve elifin Polat'ın Ali olduğu öğrenip ölmesi o sahneler varya müzikle beraber cok etkiliyor
Top Bottom