Arama sonuçları: *

1. Toxpox

Breaking Bad dizisi aile ile izlenir mi?

Jessie pek rahat durmuyor. Bir de arada Walter abimiz çıldırıyor. Bunun dışında da pek bir olay yoktu gibi. İzlenebilir sanırım.
  2. Toxpox

Hackerlık/Kodlama içeren dizi önerisi

Mr.Robot en iyisi diyebilirim. Who Am I da gayet iyi filmdi.
  3. Toxpox

Yardım Akrabamın Netflix hesabından bende izleyebilir miyim ?

Paketlerine göre değişiyor. Temel üyelik aynı anda tek cihaz izleyebilir. Standart HD paketi var ise aynı anda iki cihaz izleyebilir. Özel Ultra HD ise 4 cihaz aynı anda izleyebilir. Temel üyelik alan aynı anda izleyemese de iki farklı cihazda aynı anda olmamak koşulu ile izleyebilir.
  4. Toxpox

Arog,Gora Hangisini Daha Çok Seviyorsun

G.O.R.A Çünkü Sago şarkısı var.
  5. Toxpox

SAYGI Bir Ercüment Çözer Dizisi.

@Ercü 2 dk dir araliksiz imzana bakiyorum hala anlayamadim
  6. Toxpox

Tarzıma Uygun Film ve Dizi Önerisi

Perfume (Film de var dizi de ikisi de muq ama film eski) Bodyguard (Yazarken bile gerildim) Mr.Robot (Sonu icin izlenir uzun arada SIKILIRSINIZ(Caps acma sebebim en kullaniyorum kucuk harf olunca i oluyor) ama izlemeye devam edin) Dark (Zaten biliyorsunuzdur ama yine de yazdim) Sherlock yazmayi...
  7. Toxpox

Dizi film önerisi?

Bodyguard Perfume (Diziyi önce izlemeni öneririm daha sonra filmi izle)
  8. Toxpox

El camıno nasıldır ?

Açıkçası pek beğenmedim ama izlemeye değer.
  9. Toxpox

Size Göre En İyi Sitcom ?

Brooklyn nine-nine
  10. Toxpox

Yabancı Dizi Önerileri

Behzat Ç. Evrensel kalite standartları üstünde olduğu için ekledim. eksta olarak önerilerini çalıyorum ve +1 yazıyorum.
  11. Toxpox

Yabancı Dizi Önerileri

Behzat Ç., Dark, Parfume, Breaking Bad, Prison Break, Bodyguard, Black Mirror, SHERLOCK, Radeon DDR/7200 Şimdilik aklıma gelenler bunlar editlerim yine bi ara
Top Bottom