Arama sonuçları: *

1. TyShame

Öneri Dark dizisi izlenir mi ?

Devam ederim ara vermem diyosan izle 2 gün sonra unutuyosun. Ben şahsen 2 gün sonra saldım diziyi
  2. TyShame

Hangi dizi/film izleme platformunu kullanıyorsunuz?

Gereksiz abonelik sistemleri. Nimetlerden devam
  3. TyShame

Disney plus rezaleti

Reklam muhabbeti piyasanın afedersiniz anasını .... Ti. Buna biraz millet de ön ayak oldu yok illa izleyeceksen git netflix al yok bilmem ne al yok sinemaya gitme netflix al diye diye yerleşti. Günlük hayatta o kadar çok örneği var ki atıyorum discord. Abicim özel sunucu bile kuramadığın " sözde...
  4. TyShame

Disney plus rezaleti

Platformlar hakediyor Devaaam.
  5. TyShame

Tabii rezilliği yardım lazım

Zaten yasal değilmiş sanırım online yayın platformu olmak için öyle duyumlar almıştım ilginç gerçekten. 40 yıllık dizilere bile para istemeleri, reklam göstermeleri bence komik telefondaki kimsenin kullanmadığı radyodan bile para alıyorlar yazık. Boşver hocam sana torrent ayarlarız 😂
  6. TyShame

Hiç sorma hocam. Youtube ye yüklemişler 480p kalite yedi numara dizisini tabii de 1080p ben de sırf yedi numara var diye üye olmuştum. Deli gibi reklam geliyor şimdi bedava üyelikte + 720 p geçmiyor zaten. 720 değil 360 izlediğime şüpheliyim orası ayrı
  7. TyShame

Sakin hocam halledilir 😂 tabii den bende bazı şeyler izliyorum da siz ne için üye oldunuz ? Ben eski dizileri izliyorum yedi numara gibi.
  8. TyShame

Hocam 1 2 tane nokta koysaydın keşke. Çerezleri temizleyip dene bidaha tarayıcıdan olmazsa tabi desteğe yaz.
  9. TyShame

Disney+ görüntü kalitesi düşük

Tarayıcı değil de microsoft store dan indirip izlemeyi dene. Ayrıca görüntü kalitesi için ayarları kurcala otomatikte bırakma.
  10. TyShame

2025 Yılında Vizyona Girecek Büyük Filmler !

İlk 7 filmden sonra boka sardı hocam düzen tutmadı.
  11. TyShame

2025 Yılında Vizyona Girecek Büyük Filmler !

The black phone 2 ve Testere 11 dışında heyecan vermedi. Testere serisi de Shit e sardı ama neyse :D
  12. TyShame

Öneri Tatilde izlemelik dizi önerisi

Merhabalar, Chernobyl dizisini tavsiye edebilirim. ilgilendiğiniz konuları veya türleri konunuza eklerseniz bence daha güzel olur. İyi günler
Geri