Sizin sevmediğiniz ya da sevdiğiniz bir şey iyi ya da kötü olmak zorunda değil.Avangers Endgame filmi dünyanın en çok gişe yapan 2.Filmi . Bu filmleri mantık arayarak izliyorsanız hata zaten sizde.
Animeler de bana boş geliyor ama hiçbir anime konusuna gidipte anime boştur demedim.Burada marvel filmleriyle alakalı bir şey sorulduysa sizin anime demeniz boştur asıl.Klavye konusunda mouse önermek gibi.
Marvel'ın sinematik evreni izleme listesi var onu bulursam atabilirim.
1625987135
Bu sitede bayağı düzgün anlatılmış.Ufak tavsiyem ise bu listede olmayan Black Widow filmini Civil War ile İnfinity War arası bir dönemde izle ki hikayede kopukluk yaşama...
Arkadaşlar film hakkında kısaca yorumlarımı sunmak isterim.
Bir marvel fanı olarak bu film Marvel'ın diğer işlerinden biraz farklı. Civil War ve Infinity war arasını anlatan bu film İyi ve kötü yönleri çok net olan bir film,nötr tarafı yok denecek kadar az.Film başlangıçta düşük bir tempoyla...
Captain America 1-2-3,Avangers serisi,Guardians Of The Galaxy, Captain Marvel,Thor serisi(2.Filmi bayağı kötü sayılan bir film) ve Dr Strange önerebilirim
WandaVision dizisi bildiğiniz gibi dün final yaptı ve bende sizin düşüncelerinizi merak ettim.Öncelikle kendi görüşlerimi sıralayacağım
Benim yorumum bunlardı yazım hataları için şimdiden kusura bakmayın biraz aceleye geldi :)