Arama sonuçları: *

1. Vaga

Yıllardır aradığım çizgi film

Çok zor ya. 1737332819 Abinle arkadaşından daha çok detay al bulunmaz yoksa ayrıca abin o zaman daha büyük olduğu için daha fazla detay hatırlıyordur.
  2. Vaga

Ana karakterlerin dış görünüşü nasıldı ordan bir detay olsun.
  3. Vaga

Bencede hocam bende bayağı bir izledim hiç böyle bişe hatırlamıyorum yani en azından ismi aklıma gelmese bile hatırlayacağımı düşünüyorum.Konu sahibine tavsiyem açsın TikTok veya YouTube Orda eski çizgi filmlerin tamamını anlatan veya hatırlıyor musunuz diye anlatan kanallar var onlara hızlı...
  4. Vaga

köpek geçtiği ve korku olduğu için yazdım belki yanlış hatırlıyordur diye detaylara bakarsan benim izlediklerim 4 5 çizgi filmin birleşimi olmuş.
  5. Vaga

Cesur korkak köpek mi ?
  6. Vaga

Fineas ve Förb
  7. Vaga

Yıl olarak nedir çıkış yılı veya izlediğiniz yıl ordan geriye doğru bir düşünelim.
  8. Vaga

Orda abla varmıydı onu hatırlayamadım çünkü arkadaşın dediği birbirinden farklı çizgi filmlere uyuyor
  9. Vaga

Çizgi film bu mu acaba; Cramp İkizler
  10. Vaga

Erkek kardeşlerden biri turuncu saçlı gözlüklü beyaz tenli diğeri mor tenlimiydi ? Mor tenli zorba ve haylaz diğer turuncu kafa efendi karakterli davranışları.
  11. Vaga

Hangi kanalda yayınlanıyordu birde detay lazım biraz daha aklınızda kalan başka bir şey var mı ?
Top Bottom