Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Squid Game 2. sezon nasıl izlenir mi

İzlemekle izlememek arasında bana göre bi fark yok ben beğenmedim
  2. Xpertronic

Korku filmi önerisi ''Cinsiz''

Ruhlar bölgesini izledin mi ? gerilim temalı ama bayağı güzel film serisiydi benim için sürekli tetikte izlemiştim
  3. Xpertronic

İzleyebileceğim bir Dizi bulamıyorum

alchemy of souls kore dizisi hoşuna giderse bakabilirsin en yakın izleyip begendiğim bir dizi
  4. Xpertronic

Film Arıyorum Ama Ismini Unuttum

Bende kılıçlı çin filmlerini çok seviyorum baya bir izledim de bu dedigimi tekrar izlemek istiyorum bulamıyorum 😂 1602433154 Jackie yok ikiside değil bunların brom
  5. Xpertronic

Fena film di biri bilse izlerdik tekrar dan 😂
  6. Xpertronic

Arkadaşlar merhaba eski bir filmdi çin yapımı 2 arkadaş vardı bi köyde köle olarak hayatlarını sürdürüyordu hayalleri general olmaktı hep birlikte en iyi general olacaklar diye eğitim yaparlardı daha sonra 1 tanesini saraya aldılar imparatora benziyor diye ölmesi için bunu almışlardı daha sonra...
  7. Xpertronic

Gerim Gerim Gerebilecek Korku Filmi Önerisi

Aynen dediğim o
  8. Xpertronic

Filmin adı Ruhlar Bölgesi 4 veya 5 seri olması lazım kesinlikle izle
  9. Xpertronic

Ruhlar bölgesi kanka buldum
  10. Xpertronic

Yok ikiside değil kanka 5 serisi vardı sanırsam sondan başa geliyor ama anlayamazsın filmin en sonunda anlıyorsun sondan basa geldiğini astral seyehat yapıyorsun rüyada farklı varlıklarla işte senin ruhunu çalmaya çalışıyor ölü ruhlar o sayede dünyaya geri dönebiliyorlar bilen kişi çıksa...
  11. Xpertronic

Tam ismini bilmiyorum unuttum bilen kişiler söylerse iyi olur film sondan basa geliyor neydi ismi inan hatırlamıyorum böyle şeytanlı falan birşeydi kız garip garip şeyler görüyordu rüyada gezinti yapabiliyordu astral seyehat gibi ismini hatırlamadım bilen varsa söylesin kesin ızle gerilimin...
  12. Xpertronic

Amazon Prime Video Dizi Filmler Hakkında

valla hiç bakmadım var mı yokmu
  13. Xpertronic

Amazon Prime Video Dizi Filmler Hakkında

Arkadaşlar Prime Türkiye'ye geldi ve aylık 8 TL oldu bende kullanmaya başladım daha önceden kullanmış olanlar prime video'da hangi dizi veya filmleri izlememi önerir Netflix'in orijinal serisi gibi bunda da benzer dizi filmler var izleyenler izlediklerini yazabilir mi ?
  14. Xpertronic

Netflix Bilim Kurgu Film Önerisi

aynen öyle oldu :D
  15. Xpertronic

dediğin gibi yapayım sezonda bırakmıştım yarısında
  16. Xpertronic

listeme ekliyorum
  17. Xpertronic

izledim
  18. Xpertronic

o sarmadı beni nedense
  19. Xpertronic

Arkadaşlar bilim kurgu ile alakalı film önerir misiniz izleyip beğendiğiniz ?
Top Bottom