Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

📽️ Aklınızda Kalan En Sürükleyici Film 📽️

Cehennem Melekleri
  2. Yavuz Sultan Selim

🔥 Vee! Şevket Çoruh, Arka Sokaklara GERİ DÖNDÜ! 📺

Şevket Çoruh, 17 sezon yer aldıktan sonra ayrıldığı Arka Sokaklar dizisine geri döndü. Çoruh'un döndüğü Arka Sokaklar'dan ilk fragman geldi! YER ALDIĞI DİZİLER KISA SÜREDE FİNAL YAPTI Uzun yıllar rol aldığı Arka Sokaklar'dan ayrılan Şevket Çoruh, Tetikçinin Oğlu dizisinde başrol oynamış ancak...
  3. Yavuz Sultan Selim

📺 Kurtlar Vadisi, İran-İsrail sahnesi dikkat çekti! 🔥

Danışıklı tiyatro dövüşü bu
  4. Yavuz Sultan Selim

Bazıları Irak'a düşmüş
  5. Yavuz Sultan Selim

KURTLAR VADİSİNDE Kİ BU SAHNE GÜNDEM OLDU! "ADI KONMAMIŞ BİR İŞBİRLİĞİ VAR" İran ve İsrail ile ilgili sahnede geçen diyalog ise şöyle; "Bölgede İsrail ile İran'ın adı konmamış bir işbirliği var aslında. İkisi de varlıklarını, birbirlerine olan karşıtlıkları üzerinden sürdürüyor. İsrail olmasa...
  6. Yavuz Sultan Selim

🎬 En sevdiğiniz filmleri ve idolünüzü yazın! (+Anket) ✨️

Bayram da zamanımız geçecek anlaşılan :)
  7. Yavuz Sultan Selim

3. Sıraya yazıyorum bunu. 1)Transformers 2)Ateşten Kalbe Akıldan Dumana 3)Kanlı Elmas
  8. Yavuz Sultan Selim

Nooo hiç duymadım o filmi :shy: Toplasan sadece 60-70 film izlemişimdir. Popüler türde olanlar 1711997667 En sevdiğimiz dizi Reacher oldu
  9. Yavuz Sultan Selim

Söylediğini unutmuşum aklıma geldi bi an başka da bu tarz bildiğim hiç film yok bilim kurgu ile pek ilgili değilim ama sen manyağısın zaten belli :)
  10. Yavuz Sultan Selim

Yazıyorum kenara izleyeceğim
  11. Yavuz Sultan Selim

Agaa herkes Transformers yazmış bu nedir mübarek. Ben o filme ben hiç dikkat etmedim açıkçası
  12. Yavuz Sultan Selim

Dostlar ben hiç Transformers izlemedim üstümde bi an eksiklik hissettim bu kadar yorum yapmanıza karşın. :shy:
  13. Yavuz Sultan Selim

Selamlar 😊 Donanım Arşivi kitlesinin ne tür ve hangi filmleri izlediğini merak ediyor ve hepinizin en sevdiğiniz filmleri sıralayıp, kategori anketine katılmanızı isterim ve EN ÖNEMLİSİ İSE İDOLÜNÜZ KİM? En Sevdiğim Filmler✨️ - Godfather - Yüzüklerin Efendisi - Fight Club - Hızlı ve Öfkeli...
  14. Yavuz Sultan Selim

VEEE KURTLAR VADİSİ GERİ DÖNÜYOR! 🔥🔥

Adam mezarda şuan kardeşim, lokmasını döktüler. Dirilecek hali yok :)
  15. Yavuz Sultan Selim

VEEE KURTLAR VADİSİ GERİ DÖNÜYOR! 🔥🔥

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi, yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, yeni ismi ve kadrosuyla Exxen'de yayın hayatına başlayacak. - KURTLAR VADİSİ'NİN SENARİSTLERİ BULUŞMUŞTU Dizinin başrol oyuncularından Necati Şaşmaz, "Polat Alemdar" rolüyle yeni dizide de boy...
Top Bottom