Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Öneri Yabancı Dizi önerisi

Dexter, prison break, Twd ilk 7 sezon.
  2. Yozgatlııı

The walking dead finali nasıl oluyor.

Peki Rick geri dönüyor mu hocam 1720540083 Hocam öğrenmek istediğim bakın ciddiyim dramatik kötü son var ise izlemeyeceğim
  3. Yozgatlııı

Hocam ben ilk twd izledim. Ve bu hikayeyi devam ettiren spinn off u arıyorum. Hangisi ana serinin devamı. Hangisinde daryl michone Carol Rick kavuşur birbirine
  4. Yozgatlııı

Bulamadım kral
  5. Yozgatlııı

Hocam şöyle diyeyim twd bittikten sonra hangi spin off u izlemeliyim. The ones who Live bağlantılı gibi twd ile. Ben direkt twd ile bağlantılı spinn off arıyorum.
  6. Yozgatlııı

Hocam ciddi diyorum kötü son çıkar ise yıkılırım:D normal twd amaçsız bitiyor onu biliyorum Rick ve daryl buluşamıyor ama spinnoff karda nasıl gidiyor olay 1720538543 Hocam zaten normal twd amaçsız bitiyor onu biliyorum :D ama spinofflar ile nasıl bitiyor? Nasıl bitiyor dan kasıt iyi sonmu...
  7. Yozgatlııı

Arkadaşlar 3. Sezona geldim çok sevdim diziyi. Ama sizden bir Info almam lazım. Dizi iyi son ilemi kötü son ilemi bitiyor? Okadar dramdan sonra kötü son görürsem yıkılırım :D spinoff lar ile beraber nasıl bitiyor dizi?
  8. Yozgatlııı

The walking dead yan dizilerin sırası nedir?

Arkadaşlar bir sürü yan dizi var ilkini bitirdiğimi var sayın öbürlerinin sırası nedir. İlkinde daryl ricki aramaya çıkıyor ve bitiyor devamı nedir? Hangi sıralar ile izlemek en doğrusu olur.
  9. Yozgatlııı

Babamla dizi izleyeceğiz Hangisi

Babam breaking bad ve walking dead izlemek istiyor ama cinselliği kafaya takıyor bunlarda cinsellik varmıdır bilen yazabilirmi
Geri