Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Anime mi amerikan çizgi dizileri mi?

Zevkler farklıdır. Ben iki türüde seviyorum.
  2. akıllı kuş

Film/Dizi Önerisi İstiyorum

The God Father
  3. akıllı kuş

American Physco 2 Full izleyebileceğim bir site?

arkadaşlar ben bulamadım rica etsem türçe dublaj-altyazılı (fark etmez) bir link atabilirmisiniz American Physco 2'nin? 1'i bitirdim 2'ye geçtim ama 2 de adam akıllı bir link yok atarmısınız?
  4. akıllı kuş

Öneri Ağlatacak anime önerisi

Ben son 7 aydır ağlamadım ağlamak nası bi his unuttum ağlayamıyom aga aynısı onda olmuş olabilir belki? :d
  5. akıllı kuş

Anlattığım animenin ismi nedir?

Bütün bölümlerini izlemiş biri olarak doğrulayabilirim, evet bu bir hentai. (!)
  6. akıllı kuş

Hayatımda izlediğim en iyi Türk filmi

vizontele kalitesini hiçbir türk filmi geçemez hocam.
  7. akıllı kuş

Öneri Kaliteli Anime Film Önerileri

anime uzmanı falansın heralde :D bir şey sorcam jojo ne nası bi şey hep önüme çıkıyor fazla anime izlemediğimden bilmiyom
  8. akıllı kuş

Öneri İnital d anime izlenir mi

4 defa baştan sona bitirdim çoh keyifli wangan midnight var onuda 8 kere bitirdim :kekw: çok boş birisi olduğumu fark ettim
  9. akıllı kuş

Naruto sizce de sıkıcı değil mi?

One punch man gayet eğlenceli bence süper kahraman filmleriyle dalga geçen bir anime.
  10. akıllı kuş

Seven Filmi ile alakalı bazı sorular

benim açımdan çok güzeldi. filmin akışkanlığı, konusu, devam edişi, özellikle sonunda bir cevap bulamadım. (garip polis filmleri seyretmek isteyenler seyredebilir aşırı iyi bir film) 1 ay kadar bir süre geçti ve hala ben kadının suçunun ne olduğunu bulmaya çalışıyorum. sizce ne olabilir...
  11. akıllı kuş

Türkçe Anime izlenecek Site önerisi

https://www.tranimeizle.net/
Top Bottom