Arama sonuçları: *

1. ege001

Yardım Deadpool & Wolverine nerden izleyebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

Hocam o arda guler ornegi gibi ulkeden ulkeye degismesine yerellestirme deniyor. Bazen cok eglenceli olup filmin seyir zevkini arttirsada abartildigi zaman gercekten filmin orjinalligini cok bozuyor, siritiyor. Deadpool & Wolverine filminde guzel ornekler olsada biraz fazla bence. ilk bastaki...
  2. ege001

Yardım Deadpool & Wolverine nerden izleyebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

Ankara Acity avm 80tl ye izledim :D ustelik salon yari yariya bostu.
  3. ege001

Öneri Deadpool & Wolverine izlemeden önce x men filmi izlemelimiyim?

Bende bir ara izleyeyim dedim de sadece wolverine solo filmlerini izledim.
  4. ege001

Hocam bende x-men serisinden izlemedim sayilir, kucukken izledim.
  5. ege001

Evet loki dizininde olan mekanlarda bulunacaklar.
  6. ege001

Optimus Prime mı , Megatron mu (Haklı) ?

Tamda TF 1,2,3,4,5,7 ve bumblebee ustune tum TFP serisini izledikten sonra gelen soru. tabii ki Optimus. Megatron gezegendeki guc esutsizliginden dolayi bastakileri devirmek istiyor herkese ozgurluk verecegini soyluyor, basa gecince gucten zehirleniyor ve tum gezegenleri kendisi yonetmek matriksi...
  7. ege001

🎬 En sevdiğiniz filmleri ve idolünüzü yazın! (+Anket) ✨️

Transformers serisi :D Interstellar Asfaltin Krallari Dark Knight 2-3 Animasyon Spiderman across the spider verse Idol olarak: Matt Damon, Christian Bale, Anne Hathaway.. Turk filmi: Kabadayi
  8. ege001

Rick and Morty izlediniz mi?

Ben tum sezonlari izledim 1 tane cok skildigim bolum yok. Kesinlikle izlenmesi gereken birsey. Bolumleri zaten siyasilerden unlulere kadar gonderme yapiyor, Cok absurd bolumler var baya sariyor (S3ks robotu satin almalari falan var:D)
  9. ege001

Rick and Morty izlediniz mi?

Ana konusu aslinda Orjinal rick in karisi ve cocugunu olduren adami bulmaya calismasi ama bir sezonda onla ilgili 1-2 bolum geliyor, onun disinda hep morty ve ailesi ile maceralari. Tum zamanlarin en cizgi dizisidir benim icin.
  10. ege001

Öneri Turk Tarih Filmi/Kitabi Onerisi

Turk dizi veya kitap onerisi lazim. Tarih proje odevi icin. Bir tanesini izleyecegim/okuaycagim ve ozetini cikaracagim izlediginiz akici ve sıkıcı olmayan oneriniz varsa yazabilirsiniz. internette ozeti varsa daha da iyi olur :D Simdiden tesekkurler.
  11. ege001

Animasyon film önerisi

Çizmeli kedi son dilek
  12. ege001

Sizce En İyi Türk Erkek Oyuncu Kim

Kemal Sunal, Haluk Bilginer, Tuncel Kurtiz, Kenan Imirzalioglu, Sönmez Atasoy, Attila Olgac, Yigit Ozsener, Istemi Betil...
Top Bottom