Arama sonuçları: *

1. f0ze

Film önerisi istiyorum

The Dictator Hangover serisi Nefesini tut serisi Arınma gecesi serisi
  2. f0ze

Bu aralar TV de neden güzel dizi yok ?

You’re so much smarter when you don’t speak!
  3. f0ze

Onlardan bahseden yok. Siz TR dizilerini izleyenlerin doktora görünmesi ile ilgili saçma sapan alakasız, bir genelleme yapmışsınız. Sorun burada başlıyor.... 1647017097 Boş konuşma çoluk çocuksun, gelmiş burda prenses filan kelime, oyunu yapıyorsun. Biraz ciddi ol, seviyeli ol. Şimdi çoluk...
  4. f0ze

Çok iyi cümle kuruyorsun, ne yazdığın anlaşılmıyor......
  5. f0ze

Zeka seviyene hayranım (!) Küçük kardeşim, daha çabalamalısım. Ben şimdi beğenmediğin TR dizisini nostalji olarak açıp izleyeceğim. 😉
  6. f0ze

Noldu ? Galiba zoruna gitti ? Bu nedenle sonunun nereye gideceği cümleler kurmamaya dikkat edersin.....
  7. f0ze

Biraz boş, beleş bir yorum olmuş. Bu sözü söylemeden önce doktora göründün mü ? Cidden merak ediyorum (!) Bu aralar çoğu dizi sarmıyor, bir, iki dizi fena sayılmaz. Tabii ki eski efsaneler gibi dizi malasef yok.
  8. f0ze

Film/Dizi Önerisi İstiyorum

Evet.
  9. f0ze

Film/Dizi Önerisi İstiyorum

Film olarak Pirates of the Caribbean Series, The Dictator, The Purge Series, The Hangover Series, World War Z, San Andreas, Harry Potter Series, Fity Shades Of Grey, Rocky Series, Undisputed Series Dizi olarak Game Of Thrones, The Witcher, Breking Bad, Vikings, MR. Robot, La Casa De Papel, The...
Top Bottom