Arama sonuçları: *

1. feritmusaoz

Korku filmi önerisi yapar mısınız?

Hocam the nun dediğiniz rahibe değil mi? O çocuk filmi bence. Hele bi sahnesi vardı aşırı komikti o sahneden sonra filmi ciddiye alamamıştım. 1690611760 Aynı şekilde hocam bende gülerek izlemiştim the nunu
  2. feritmusaoz

Bu filmi bulmama yardımcı olur musunuz?

Hocam filmi hiç izlemedim kapak fotoğrafı ve imdb si iyiydi şimdi arıyorum bulamıyorum
  3. feritmusaoz

Valla popüler bi film olduğu için bulunur sandım fotoğrafta sadece o kadın var başka birileri yok dar elbiseler oluyor ya ondan 1688755049 Alita : savaş meleği diye bir film var profil fotoğrafı aynı onun gibi saçları falanda aynı ama daha balık etli güzel bir abla
  4. feritmusaoz

Hayır hocam maalesef, siyah küt saçlı abla vardı.
  5. feritmusaoz

Arkadaşlar iyi akşamlar, profil fotoğrafında resident evil de ki Ada Wonga benzeyen bir abla vardı. Bilim kurgu filmi. Dediğim gibi ada wonga benziyor küt saçlı dar elbisesi vardı aynı şekilde. 2 gündür arıyorum bilen varsa söyleyebilir mi?
  6. feritmusaoz

Death Note animesini önerir misiniz?

Bırak 2. Sezonu çok daha erken bitmeliydi gerekirse ama böyle sonu olmamalıydı.
  7. feritmusaoz

Biraz spoi olacak ama ana karakter saçma bi şekilde ölüyor sırf anime bitsin diye resmen
  8. feritmusaoz

Teması gayet iyi konusu falan ama sonu rezalet ötesi. Yani mükemmel başlangıçtan sonra sonu hayal kırıklığına uğratabilir.
Top Bottom