Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Apple TV+ İzleme Rehberi (Ucuz)(VPN olmadan)

Evet ilk başta lokasyon hata verip anasayfa ya attı şuan izliyorum
  2. furkangorur

Hocam tv den izlenmiyor. Vpn gerekliymiş. Lokasyon hatası veriyor mi box tv de. Yani sadece bilgisayar için geçerli sanırım. 1737173627 Hata verdigi halde açtı diziyi 😅
  3. furkangorur

androidtte Apple TV yok . O yüzden onu pas geçebilrisin.
  4. furkangorur

hocam browserden icloud hesabı bile açamadım öyle söyleyim. Telden açtım, windows store dan itunes indirip kodu kullandım. Windows storeden Apple TV indirip ödeme yap kısmında UPI ID yi Bank seçip bir bank seçtim ve doldurup onayladım böyle oldu anca. Konuyu güncelle istersen.
  5. furkangorur

hocam çıkış yaptım tekrar giriş yaptım başka browser denedim hep UPI ID istiyor. 1737169189 Çözdüm. PC den Apple TV indiridm. UPI İD yerine Bank seçtim rastlege doldurdum oldu.
  6. furkangorur

hocam tv abonelik başlatmak için UPI ID istiyor burayı nasıl geçeceğim? 1737168611
  7. furkangorur

çözümü: Pc ye itunes indirin oradana account kısmından reedem edin. Linkten olmuyor!
  8. furkangorur

7. ADIMDA The code you entered could not be found. böyle hata veriyor
  9. furkangorur

birde ülke değiştikten sonra tekrar ülke değişebilir miyiz? google play de ülke değişince 1 yıl beklemen gerekiyordu.
  10. furkangorur

yıllık alma var mı? kaç rupi yıllık hocam birde ülke değiştikten sonra tekrar ülke değişebilir miyiz? google play de ülke değişince 1 yıl beklemen gerekiyordu.
  11. furkangorur

Yardım bilim-kurgu film önerileri.

yıldızlararası ve interstellar harika film
  12. furkangorur

The Walking Dead 11.sezon 24 bölümden sonra ne izliyeceğim

twd spinoff unu izle
  13. furkangorur

netflix ortak arayan var mı

VAR pm at
  14. furkangorur

netflix ortak arayan var mı

olsun 14 günde bir konum doğrulaması istiyor ama gelmek istersen 200tlik planı kullanıyorum 2019dan beri üyeliğim aktif.
  15. furkangorur

Netflixe kardeş arıyoruz yıllık.

BU KONU NETFLİX HESAP SATIŞI VEYA KOD SATIŞI İLE İLGİLİ DEĞİLDİR. Selamlar 2019dan beri netflix kardeşliği dediğimiz olayı kullanıyoruz. Bazı arkadaşlarla 2 yıl devam ettik bazılarıyla halen devam ediyoruz. Netflix profilimizde 1 kişilik yer açılacak. Şubat 1inde aramızdan biri ayrılacak ve...
  16. furkangorur

Yardım Top Gun mevarick hangi kalitede indirmeliyim?

30-40gb indirmeniz ekran kartını sıkıntıya sokabilir güzel bir sisteminiiz yoksa ise yeşil renk izlersiniz. 11gbliği indirip bitratesi yüksek zaten. Monitörden fark etmez
Top Bottom