Arama sonuçları: *

1. kaşmerli oguz

🎬 En sevdiğiniz filmleri ve idolünüzü yazın! (+Anket) ✨️

Konu bi tık hortlamış ama önemli değil Ben çoğu iyi film serisini izledim (yukarda yazan filmlerin çoğu ve godfaterıda)ama en etkilendiğim film gladyatör oldu çocukken izledim ama şimdi müziğini duyunca bile içime bir titreme geliyor oradaki maximus karakteri hala idolumdür gerçek bir maskülen erkek
  2. kaşmerli oguz

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Burda sansürlenecek ne var ki ben mi göremedim
  3. kaşmerli oguz

Yardım Deadpool & Wolverine nerden izleyebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

İşte bende diyorum senin kötü bulduğun yerleri kötü bulan insanlar eleştiri yapmıyor filmden anlamadıkları için sallıyorlar bu arada çok korktum lütfen bana hakaret etme yalvarırım
  4. kaşmerli oguz

Allah Allah nasıl bir insanmışım ben anlatsana çok merak ettim
  5. kaşmerli oguz

Komik olan şey karaktersiz gibi bana hakaret etmen ve filmin gerçekten kötü olan yerlerini değil de kafana göre eleştiri yapmadan burası kötüydü diye anlatman bu eleştiri değil bu bildiğin karalama böyle konuşacaksan izleme izleyeceksende film hakkında konuşma 1725287796 Mesela adam filme boş...
  6. kaşmerli oguz

İzleme madem filmi seven milyonlarca insan varken sen sevmezsen sevme
  7. kaşmerli oguz

Hocam yakında sinema varsa bence sinemaya gidin şu anda HD bile bulamazsınız ama sinemada mis gibi orijinal kalitede izlersiniz
  8. kaşmerli oguz

Star Wars İzleme Sırası

Eğer darth vaderşn gerçek kimliğini biliyorsan hikayeye göre izle bilmiyorsan çıkış sırasına göre izle ilk filmler eski olduğundan ilk önce muazzam görsel efek görünce 50 yıl önceki film patates gibi geliyor
  9. kaşmerli oguz

kesinlikle izlemelisin denilen filim önerirmisniz

Prestige Godfater serisi Akıl oyunları Transformers serisi (Harry poster ve yüzüklerin efendisi serilerini izlemediysen izleme git kitaplarını oku bende izlediğim için pişmanım) Esaretin bedeli Christian Bale dark knight serisi Ucuz roman Oppenheimer Scar Face İnception Fight club Forrest gump...
  10. kaşmerli oguz

Optimus Prime mı , Megatron mu (Haklı) ?

hocam bu açıdan hiç düşünmemiştim mantıklı
  11. kaşmerli oguz

doğru hocam ama megatron realist olmasına rağmen çok acımasız kendini insanlardan üstü görüyor ve onları kendilerine yardım etmediği sürece öldürmekten zevk alıyor optimus ise her canlının yaşamına önem veriyor ve daha iyimser her kadar verdiğin örenekteki gibi çok fazla iyimser olsada...
  12. kaşmerli oguz

Her türlü Optimus prime megatron biraz daha radikal ve cani ayrıca çok bencil insanları karınca yerine koyuyor
  13. kaşmerli oguz

Seni en çok etkileyen Star Wars sahnesi ?👇

the mandalorianda luke skywalkerın geldiği sahne linkini bulmakla uğraşamayacam
Top Bottom