Arama sonuçları: *

1. leroxy

Disney Plus Siyah ekranda kalıyor?

Tarayıcının donanım hızlandırmasını kapat.
  2. leroxy

Sınıf Arkadaşlarıyla İzlemelik Film Önerisi

Kaçıncı sınıf?
  3. leroxy

Sinema Bilet Fiyatları Niye Uçtu?

En son (02/2020) Mavibahçe Cinemaximum'da Öğrenci 18, Tam 25TL'ye biletler satılıyordu. IMAX Ayrı.
  4. leroxy

Lucifer 3.sezon saçmalığı?

Ya ama spoiler işte kdnfslnflsnflsdnflsdkfl
  5. leroxy

Oyun film ve dizileri geliyor!

VALORANT Bekleniyor...
  6. leroxy

EXXEN İçeriklerine Puanınız 10 Üzerinden Kaç?

Güzel bulmadım. Daha siteyi düzgün yapamamışlar.
  7. leroxy

YouTube'da Bulunan Güzel Film/Dizi Önerisi

Onu koydum başka?
  8. leroxy

YouTube'da Bulunan Güzel Film/Dizi Önerisi

Arkadaşlar TV'de YouTube var ancak hem uygulama standartları gereği max 720p Çalışıyor hem de TV İnternette kullanım yaparsa diğer cihazlar bayağı bir etkileniyor. Bende de 1TB'lık bir Hard Drive var modeme bağlayıp televizyonu da internete bağlayıp modemdeki medya sunucusu üzerinden Film/Dizi...
  9. leroxy

EXXEN'i Hata Ayıklama Modunda Unuttular!!!

Alınmaz... GoDaddy'den site oluştursam, Anasayfa olarak orayı kullansam, ödeme işlemleri için kendi oluşturduğum siteden işlemler yapılıp Tekrar GoDaddy sitesine atsa. En son izleme işine gelince de Cihaza indirilecek bir web eklentisi ve web uygulaması ile izleme sağlansa çok daha güzel olur...
  10. leroxy

Bak dostum bu kod işlerinden bir gram anlamam ama şunu söyleyebilirim. Elraenn'in ve ekibinin bir projesi vardı ismini unuttum ama @ardaozal bilir bence yayınlarda hep konuşuluyor. Adamlar aylardır bu proje için çalışıyor. EXXEN İse 24 Eylül'de duyuruldu. Şimdi tamam eyvallah bu kadar ay geçmiş...
  11. leroxy

Yerli "NETFLIX" :ROFLMAO: :ROFLMAO: XSS Açığı da vardır bunda. Bilemeyiz. Aslında bilebiliriz ha. Neyse. Bilen konuşsun ben anlamam.
  12. leroxy

İngilizceden çevrilmiştir-Hata ayıklama menüsü veya hata ayıklama modu, bir bilgisayar programında uygulanan, kullanıcının hata ayıklama amacıyla programın dahili durumunu görüntülemesine ve / veya değiştirmesine olanak tanıyan bir kullanıcı arabirimidir. Abi... Kim yaptı siteyi. Tebrik...
  13. leroxy

Netflix Dizi Önerisi

https://www.netflix.com/tr/title/80154924
  14. leroxy

BluTv kayıt olurken karttan para kesiyor mu?

kart bilgilerini girmeyecektin istese bile. bilmiyorum bunu onlara sorun.
  15. leroxy

Ediliyor sanırım. Bunu blutv ile görüşün.
  16. leroxy

Aslında şöyle. Üye olman lazım ama paket vb. almaman lazım. Sadece e posta olarak. Eğer ek olarak paketli aldıysan para kesmiştir. Sadece içerikleri herkese açık yaptıklarını söylemişlerdi.
  17. leroxy

Bilmiyorum. Veee işte bum GOLD OLUŞUMUN MESAJI. BİLMİYORUM. GOLD H.O
  18. leroxy

Hatırlamıyorum. Ama büyük ihtimal beleş bittiğinde üyelik satın almak için... der.
  19. leroxy

Kesmiyor. Eskiden Canlı TV'yi BluTv'den izlerdim sonradan görüntü kalitesini bozunca Vodafone TV Ve Tivibu GO Kullanmaya başladım.
  20. leroxy

.

Sence Hulk Gerçek Olabilir Mi ?
Top Bottom