Arama sonuçları: *

1. semihcndn04

İMAX Deneyimleriniz?

Arkadaşlar iyi akşamlar. İMAX Salonlarında daha önce filme giden arkadaşlar var ise deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz? İstanbul da gidilebilecek en güzel IMAX salonu hangisidir? Cevaplarsanız sevinirim :)
  2. semihcndn04

Spiderman: No Way Home

o zaman 15 yıllık Marvel serüvenim bitiyor.. 2-3 yaşlarımda başladım buralara kadar geldi bu filme kadarmış :(
  3. semihcndn04

Google ve Wikipedia da dolaşan bazı bilgiler 1615041005 peter giderse marvel benim için gerçekten bitişe geçer Tony de öldü Black Widow da öldü artık 1 ölüm daha istemiyorum..
  4. semihcndn04

ya bi ev takıntısı var zaten eve dönüş evden uzakta eve dönüş yok 1615040816 Marvel çok garip bir film firması ya. Şimdi düşününce abartı ama Eve Dönüş 2.filmde evden uzakta 3.filmdede eve dönüş yok. Peter Parker ın ölme ihtimali bile doğuyor artık.. Acaba hangisi ölecek
  5. semihcndn04

çok sıkı bir marvel fanıyım ve gün geçtikçe içim içime sığmıyor. Geçen haftalarda Doktor Octopus dan sonra şimdi inanılmaz örümcek adam ın düşmanı electro geldi oyunculara. Ya böyle andrew garfield ın ve tobey maguire nin oynayacağı hakkında söylentiler var mı? Andrew Garfield ın çekimleri...
Top Bottom