Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

Öneri Breaking Bad Sonrası Yeni Dizi Önerisi

Farklı konu istersen The Boys önerebilirim. Yeterince görmüşsündür zaten dizi hakkında videolar.
  2. slm.ycl02

Marvel Filmleri Sırasında Diziler İzlenmeli mi?

Daredevil, punisher güzel diziler. Akış olarak lazım değil de izlediklerine ek olarak izlemeni tavsiye ederim. Hem Spiderman'de daredevil'i göreceğiz diye biliyorum. Yukardaki arkadaş güzel sıralamış lazım olanları. Keyifli izlemeler. :peepokalp: Güzel bı projeksiyon alıp baştan sona izlemek...
  3. slm.ycl02

Prime Video ve Netflix dizi önerileri alabilir miyim, karşılaştırma yapacağım

Prime videodan izlediğim 2 dizi var İnvincible (animasyon fakat oldukça başarılı) 1 sezon. Tek gecede tüm sezonu bitirmiştim. The Boys 3 sezon Netflix içerikleri prime videodan daha fazla olduğu için netflix tercih ederdim.
  4. slm.ycl02

Squid Game yarışma tarihi belli oldu!

Dizinin sonuna kadar her şey iyiydi
  5. slm.ycl02

Öneri Adventure Time izlenir mi?

Utlimate spider Man oturup izledim sıkılmadan etmeden.
  6. slm.ycl02

Daredevil & The Punisher | İzleme Sırası ?

Daredevil izleyecekse şart hocam daredevil 3. sezon bu mini diziden sonrasını anlatıyor. Daredevil 1 2 izleyip punisher geçerim derse bilemem. Yani ben 2 sezon izlemissem 3de izlerim yani :)
  7. slm.ycl02

Daredevil & The Punisher | İzleme Sırası ?

Daredevil 1-2 sezon, Defenders zaten tek sezon ara dizi, daredevil 3, punisher 1-2
  8. slm.ycl02

Rick & Morty 6. sezon son bölümler ne zaman Netflix'e gelecek?

Diziboxtan başka yerden izlemedim hiç
  9. slm.ycl02

Dublajlandığı için geç çıkıyor ben netten izliyorum o yüzden.
  10. slm.ycl02

AAAA son bölümler çıktı mı AAAAAAAAAAAAAAAAAA
  11. slm.ycl02

Amazon Prime Video Netflix'i Geçti

The boys, invincible:peepokalp:
  12. slm.ycl02

Amazon Prime Video Netflix'i Geçti

İçerikler artarsa mükemmel olur
  13. slm.ycl02

Dizi film önerisi verir misiniz ?

Bitirdim ben baya keyifli dizi. Sadece +18 sahneler gereksiz bayıyor. 1668041672 Prime videoda sherlock
  14. slm.ycl02

Öneri Jessica Jones ve Daredevil

Ben hiçbirini izlemedim daredevil ve punisher izledim yetti muhteşem diziler bana göre.
  15. slm.ycl02

Yok gereksiz. Ama daredevil 2.sezon bitince defenders izle kesinlikle. Yoksa 2den 3e geçişte bir şey anlamazsın defenderstan sonrasını anlatıyor.
  16. slm.ycl02

İzle geç bence ben de izlemedim daredevil 2 sezon sonra defenders izle sonra daredevil 3. sezon. Defenders'ta zaten hepsini görüyoruz az çok hikayelerini biliyorsan gereksiz.
  17. slm.ycl02

Aksiyonlu Film önerisi

Sherlock Holmes dizisini izle 1.5 saat zaten film gibi mübarek. Hem de baya sarıyor. İzlediysen filmini de izleyebilirsin her ikisini de izlediysen aklıma başka bir şey gelmiyor.
  18. slm.ycl02

Aksiyonlu Film önerisi

Dwayne Johnson'un her filmi:kekw: Şaka bir yana arınma gecesi izlenebilir hatırladığım kadarıyla hoştu gerilim baskın bir film.
  19. slm.ycl02

Öneri Tsunami, Kıyamet sonrası film önerisi

Genelde flash TV oyunculukları oluyor ya kaliteli aktörler varsa belki güzel bı film çıkabilir.
Top Bottom