Arama sonuçları: *

1. thepublicman

Etkisinde Kaldığınız Spesifik Film ve Dizi Önerileri İstiyorum

son sezonu hariç person of interest hikaye hikaye kurgusu ve bilimsel olarak izlediğim en iyi diziydi herkese hitap etmeyebilir son sezonda bütçe sınırı nedeniyle saçmaladılar. Özellikle ilk 3 sezon finali film tadında
  2. thepublicman

Yarın Bim'e Harry Potter Ürünleri Geliyor!

Hedwigle ilgili kupa figür vs olsaydı kesin alırdım
  3. thepublicman

📺 Yeni mafya dizisi geliyor! Kurtlar Vadisi senaristleri buluştu!

Evet belirli bölümlerden sonra müdahale edildi birileri anlattırdı birileri müdahale etti sonra bozuldu
  4. thepublicman

📺 Yeni mafya dizisi geliyor! Kurtlar Vadisi senaristleri buluştu!

Kurtlar vadisi konseptinde çok dizi yapıldı ama hiçbiri onun kadar tutmadı maalesef bu arada gelen haberlere göre memati beyaz tenli olmayacakmış :D
  5. thepublicman

HIZLI VE ÖFKELİ X FRAGMAN YAYINLANDI !!!

Yarış filmi olarak, tadında da aksiyon olarak kalmalıydı bu seri.
  6. thepublicman

God Of War'ın Dizisi Geliyor!

Son zamanlarda oyunların dizi anime veya filmleri baya popüler olmaya başladı ama cyberpunk ve arcane dışında henüz başarılı bir ürün gelmedi bence umarım güzel olur
  7. thepublicman

Amazon Prime Video Netflix'i Geçti

yurtdışında fiyat politikası nasıl bilmiyorum ama TR'de amazon prime neredeyse bedava inşallah zam gelmez sayı artışının kaynağı abd de buda olabilir
  8. thepublicman

Disney+ Yayın Tarihi Ve Ücreti Belli Oldu!

420 yerine 350 yapmışlar işte :)
  9. thepublicman

Oscar töreninde Will Smith'den sunucuya tokat!

Hastalıkla dalga geçmemiş gibi geldi bana. Tokat tamamen şov güzel kurgulamışlar çünkü eşi onu aldattığını söyleyince gülüyordu baya baya dinledi geçmişte. Bir şey derdimde neyse anladınız siz :D
Top Bottom