Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Okulda izlenebilecek film önerisi ?

biz john wick izledik ama 2 kere kapattırdı bir daha getirmeyin ders işlerim dedi bize şkasjgşljaga
  2. xSparkua.

Okulda izlenebilecek film önerisi ?

Okulda artık hocalar film izlememize izin veriyor güzel bir film önerir misiniz john wick getirdim izin vermediler fazla şiddet olmayan bir film arıyorum cinsellik de öneriniz varsa sevinirim
  3. xSparkua.

Family Guy nerden izleyebilirim

Netflix de eskiden vardı fakat kaldırıldı hangi platformdan izleyebilirim bilgisi olan var mı
  4. xSparkua.

Arcane 1 hafta sonra çıkıyor

fragmanı pek beğenmedimben değil ama güzel çıkar gibii umarım ya
  5. xSparkua.

Arcane 1 hafta sonra çıkıyor

Bilmeyenler için Arcane League of legends yapan Riot Games firmasının yaptığı bir dizi (final fragman) sizce nasıl olucak bir çok kişi bu diziyi bekliyordu oyunun animasyonları zaten çok iyi güzele benziyor
  6. xSparkua.

Öneri Netflix film/dizi önerisi

Gecenin dişleri diye bir film var 2-3 gün önce eklendi netflixe baya iyi
  7. xSparkua.

Squid Game popüleritesi

normalde popüler şeyler bana hitap etmez fakat beni çok etkisine aldı izlediğim en iyi 3 diziye girer rahatlıkla
  8. xSparkua.

Netflix Dizi-Film Önerisi

tavsiyem Ailem robotlara karşı var animasyon film sweet tooth yeni çıkan bir dizi locke key gerçekten güzel bir dizi
  9. xSparkua.

Psikoloji ağırlıklı anime önerebilir misiniz?

Trying to live in Turkey with minimum wage tavsiye ederim
  10. xSparkua.

Bana film önerebilir misiniz lütfen

Extraction tavsiye ederim
  11. xSparkua.

Rick And Morty Yeni Bölümleri çıktı

evet biliyorum başlığı yanlış yazdım ama altta doğru yazıyor yeni bölüm
  12. xSparkua.

Rick And Morty Yeni Bölümleri çıktı

Sonunda yeni bölümleri netflix e çıktı izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim çok güzel
  13. xSparkua.

En zeki karekterler

Sherlock
  14. xSparkua.

Kesinlikle izlenmesi dediğiniz film varmıdır

Bu arada benim gibi film arayan varsa Ayın gölgesinde ve 6 Underground filmini öneririm
  15. xSparkua.

Mr robot netflix de yok prison break izledim :)
  16. xSparkua.

saat 9 gibi gaming gecesi başlıyor ve vakit geçmiyor netflix üzerinden böyle kesin izle gibi dediğiniz film varmıdır dizi olmazsa iyi olur ama olabilirde
  17. xSparkua.

Öneri Vikings dizisi nasıldır ?

sinemasına gittim hocam ben sürekli film ve dizi izleyen birisiym :D 1587081388 hatta şu aralar the platform u da izledim kan ve o tarz şeylere dayanamıyorsanız izlemeyin
  18. xSparkua.

onuda izledim zaten witcher izlenmezmi hocam :D elite ve dark da öneriyorlar onlarada bakıcam bi ara
  19. xSparkua.

prison break izledim 3.sezon çok tekrar ediyor gibi geldi rick and morty 7.kez bitirdim lucifer 2 kez bitirdim breaking bad 1 kere bitirdim sherlock holmes 2 kere bitirdim the flash bitiremedim sezon finalı galiba bu kadar stranger things onuda izledim
  20. xSparkua.

Birçok kişi tavsiye ediyor fakat emin olamadım önerir misiniz? ve dizi tavsiyeleriniz varmı ?
Top Bottom