Arama sonuçları: *

1. yalnızbiri01

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Ben fikrimi belirtim Arap kanalı olduğu için izlemeyecegimi söyledim konuyu neden değiştireyim 1738071795 Ben çalışanına değil sahibine bakarım
  2. yalnızbiri01

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Kanalın sahibi kim ? 1738006416 Olamaz mı ben Araplar için boykot etmiyorum
  3. yalnızbiri01

Ekonomik olarak onları zarara ugratir ekstra olarak yerli üreticiye destek vererek büyüme sağlar ve istdihtam artar istihdam artar ülkemiz ekonomik olarak güçlenir ekonomik olar guclenince savunma sanayisine daha fazla bütçe ayrılır her şey bağlantılı öyle deme 1737993458 Vicdanım da rahatlamış...
  4. yalnızbiri01

Canım istiyor 1737992874 Türkiye'nin bir tehdidi bir de
  5. yalnızbiri01

Hocam ona bakarsanız Coco cola da da türk işçiler avr tadı da güzel onun için boykot etmeyelim mi ?
  6. yalnızbiri01

Yok abi izlenmez Arap araptir ne olursa olsun araptir
  7. yalnızbiri01

FATE izleme sırası ?

arkdaşalar bu animeyi izleyen var mı baya serisi varmış ama baya karmaşık ansıl izlemeliyim sıralamsı nasıldır?
Top Bottom