Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Yusuf tekin: Bundan sonra yüksek öğretmen ataması olmayacak

Ooo çok ağır iddia. Öğretmen olup olmayacağımı 4 sene sonra görürüz. Ama sizin fikriniz de ki cemaatçi, tarikatçı, Atatürk düşmanlarına söylediklerim az bile. Keşke bu fikirlerinizi adam gibi reelde de dile getirebilirsiniz. Hainliğiniz içinizi kemiriyor ama dile getirmeye korkar olmuşsunuz...
  2. Çatlı Reis

Bu kafada ki adamlar genelde bizim gibilerle bir araya gelmez. Gelirse de aklında ki senaryoyu yaşatırım kanka sıkma canını. Tatmin oldun mu?
  3. Çatlı Reis

adghjkdghadgha yetişkin insanlarız kardeşim benim. Muhtemelen bir araya bile gelmeyiz. Konu da bu değil sanki.
  4. Çatlı Reis

Canı nasıl isterse.
  5. Çatlı Reis

Eski Askeri öğrenciyim. Normalde kanıtlamakla da uğraşmam ama hadi bu seferlik senin istediğin gibi olsun. İnanmıyorsan da Ankaradaysan KHO önüne her zaman beklerim.
  6. Çatlı Reis

Atatürkçü bir askeri öğrenci ile zaten anlaşamazsın sen. Gidip cemaatlerde boy göster.
  7. Çatlı Reis

"He" değil, doğrusu Evet. Ortaokul terk misin?
  8. Çatlı Reis

Nüfusunuz kadir Popcorn'un soyundan mı?
  9. Çatlı Reis

Akıllarına gelmiyor hocam akıllarına gelse o da batar. Ülkemin insanı twitter ruhunu çok benimsedi artık. Her şeye gram fikir yormadan, bilgi olmadan çamur atmada yarışır oldular. Verdiğiniz örnek zaten ülkenin özeti.
  10. Çatlı Reis

Hocam senle iğneleyici kelime kullanmadan konuşuyorum ama anlıyorum ki sen o inceliği gösterecek bir karaktere sahip değilsin. Şimdi atamanın az olması ile mesleğin zorluğunu yazdığımı adam gibi okuduysanız nasıl bağladığımı anlarsınız. Dedim ki bu kadar zor bir iş olmasına rağmen ve mesleği...
  11. Çatlı Reis

Gerizekalının birine laf anlatıyorsun boş ver bence. Öğretmenlik mesleğini tatiller üzerinden değerlendirerek itibar zedemelesi yapmaya çalışıyor ama a*tal olmaktan öteye gidemiyor. 1764503022 Hocam kendi okuduğum öğretmenlik bölümü üzerinden örnek vereceğim. Ben Özel Eğitim Öğretmenliği...
  12. Çatlı Reis

Türkiye'nin Hakkında Yakalama Kararı Çıkarttığı Bazı israilli Yetkililer

Bu iktidarın amacının granatörlük olduğuna inanmak aptallık olur hocam. Zihin yetersizliği olan kesim için "sözde" çıkartılmış bir şey işte.
  13. Çatlı Reis

Türkiye'nin Hakkında Yakalama Kararı Çıkarttığı Bazı israilli Yetkililer

Gerçek ama bir önemi yok. Bir kaç ülke daha bu şekilde kararlar çıkardı diye biliyorum.
  14. Çatlı Reis

Orkun Özeller Tahliye Edildi!

Çok şükür güzel bir haber.
  15. Çatlı Reis

Ajax :0 GALATASARAY: 3

Ayaklarına sağlık.
  16. Çatlı Reis

174 üm psikolojim bozuldu

Bir kaç santim boy atmazsın hocam. Ya aynı kalır ve sadece postürün düzelir ya da maksimum 1cm farkını görürsün.
  17. Çatlı Reis

Yani kilo verince kemik uzaması herkesde gerçekleşmez ama postürün düzeleceği için çok az daha uzun görünebilirsin. Ya her şeyi geçtim boyunuz kısa diye özgüveniniz azalmasın bu kadar prenses olmayın hayat sadece bunları düşüneceğiniz kadar dertsiz, tasasız geçmeyecek.
  18. Çatlı Reis

Boyun uzayadabilir, uzamayadabilir. Elinde olmayan bir şeyden dolayı özgüvenini kaybedeceğine elinde olan şeyleri düzeltmeye çalışsana hocam. Boyuna göre kilon çok fazla. Zayıfla, kas kütleni arttır. Daha sonra bak bakalım özgüvenine.
  19. Çatlı Reis

Öneri İnternet altyapısı hayla bant daralması altındamı

Evet İstanbul'da bir tanıdığım da devam ettiğini söyledi. Bu arada hayla değil hâlâ. Yaşınız küçük değil biraz dikkat edin böyle şeylere.
  20. Çatlı Reis

Öneri İnternet altyapısı hayla bant daralması altındamı

Bende bir sıkıntı yok. Hayla ne hocam?
Geri