Arama sonuçları: *

1. Ç

Depremi Hissedenler İyi Misiniz ?

yok uzatmayacağım anlamayacağını biliyorum ben forumdaki insanlar için attım senin için değil. sana diyeceğimi dedim hakkımı da helal etmiyorum dediğim gibi. iyi geceler kardeşim teşekkür ederim verdiğin matematiksel bilgiler için. ben sana gülme emojisi atmayacağım beğeni atacağım öptüm :)
  2. Ç

''derinlik senin dediğin KADAR etkili değil asıl etki şiddettedir.'' Türkçe dersi 1 kadar demek etkisiz demek değildir. Utan diye atıyorum utanmayacağını bilsem de. Senin mesajdaki hatayı da atayım. 1669178227 7.2 şiddeti 17km derinliği ile 6 şiddetin 6.5km derinlikte benzer etkiler yapmasını...
  3. Ç

eğer inancın varsa hakkımı helal etmiyorum hocam attığınız iftiradan dolayı haberiniz olsun. iğrenç bir insansınız hakettiğinizi bulursunuz umarım. daha da size cevap yazmayacağım.
  4. Ç

normalde sinirli değilim ama iftira ve hakaret hariç bu kadar terbiyesizlik de fazla
  5. Ç

derinlik etkilemez dediğim mesajı alıntılar mısın artık iftirayı abarttın kendin hikaye yazmaya başladın. paranoyak mısınız anlamadım demedim öyle bir şey hocam. cahil falan ne hareketler bunlar siz kimsiniz? derinlik önemsiz dediğimi uyduran sizsiniz. ilk cümleniz direk jeolojiye ters. eğer bir...
  6. Ç

önemli bir şey demedim kibrin gözünü kör etmişi ondan dedim. verdiğim bilgide yanlışlık yokken senin yanlışını düzeltmişken bana jeoloğa konuş gibi bir bakış açısı ile gelen sensin :D hala neyi zorluyorsun anlamak zor yanlış bir bilgi verdin bende bunu düzelttim :D sende benim yanlışımı düzelt...
  7. Ç

japonyayı unutmuşsunuz herhalde olsun her insan kusurludur insanlık hali diyelim. bir jeofizikçiyle konuşmuş birisi olarak ilk yorumun aşırı hatalı bu arada bir jeofizikçiyi geçtim aklı olan bir insan bile o komik yorumu savunmaz ben savunmaya utanırdım. istanbulda tam dediğin ölçeklerdeki...
  8. Ç

https://tr.wikipedia.org/wiki/2022_Fukuşima_depremi https://www.aa.com.tr/tr/dunya/japonyada-6-6-buyuklugunde-depremde-9-kisi-yaralandi/2482203 derinlikleri genelde yazmamışlar ama japonyada depremler derin olur. bunun sebepleri var kavga veya tartışma niyetli söylemiyorum bunu oradaki fay...
  9. Ç

ilk olarak derinlik 11 kilometre 6 değil ikinci olarak öyle olsa da aynı etki değil arada uçurum var. istanbulda 2019da olan deprem 6.5km derinlik ve 5.8di senin mantığınla kocaeli depremine benzer etki göstermesi lazım ama alakası yok. derinlik senin dediğin kadar etkili değil asıl etki...
  10. Ç

evet sağlam bir depremdi
  11. Ç

evet ev dandiktir işte istanbuldaki depremde masanın üstüne koyduğum karton bile devrilmemişti. düzcede en kötü binada yaşanan bir fotoğraftır bu abartmaya gerek yok.
  12. Ç

5.9 o kadar şiddetli bir deprem değil böyle fotoğraflar ile insanları üzmeye gerek yok evi dandiktir bu kişinin o yüzden böyle olmuştur. düzcenin çoğunda bunun zerresi yoktur. 1669169633 6.8 olsa çoğu ev yıkılırdı provakasyona girer bu söylemler yapmayalım.
  13. Ç

istanbulda çok sallanan varsa o evden taşınsın ya da bu işi alaya alıyorsunuz. benim koltuk sallandı hafif işime devam ettim.
Geri