Arama sonuçları: *

1. B

pkk Bağlantılı 140 Journos Ve Teyit.Org

140 Journos'ı o videoya kadar seviyordum. Sanki adamı sütten çıkmış ak kaşık gibi anlatmışlar. Bir güzel de ağlama falan, basmışlar duygu sömürüsünü. Şok oldum o videoyu izleyince. Bunları yapmalarına rağmen devlet neden hiç müdahele etmedi onu hiç anlamadım zaten.
  2. B

#Maskeleriyakturkiye hastag i hakkinda düşünceleriniz

Klasik twitter kullanıcıları .Başka bir şey olsa şaşarım zaten.
  3. B

Solcu Gazete Ve Türevleri Saçmalığı

Sokaktan geçerken kadınların yüzüne bile bakamıyoruz artık ya yanlış anlarsa diye. Kadının kaçmaya çalıştığı belli bu tür haberler de hep böyle yapılıyor zaten. Sadece 1 fotoğraf veya 10 saniye. Sonra kadın şiddet görmüş diye başlatıyorlar algı operasyonunu.
  4. B

Enes Batur'un YouTube'a Video Atması Yasaklandı

Video zaten topluluk ihlalleri cezası aldıysa onu bulamazsın dostum
  5. B

Enes Batur'un YouTube'a Video Atması Yasaklandı

Hangi video acaba ve ne kadarlık ceza aldı?
  6. B

İett çalışanına taciz

Bu zaman da kadını haklı çıkartılardı. Adamı kadına sprey sıktı diye linç edelerdi . Adam da işinden olmamak için hiçbir şey diyemiyor. 1616827590 Bir de sosyal medyada gördüm. Kız eğleniyor gülün geçin diyenler olmuş. Allah akıl fikir versin , ne diyeyim.
  7. B

Öneri Arapça yı ders olarak kim buldu???

Alıntıladığım mesaj sana ait değil zaten.
  8. B

Öneri Arapça yı ders olarak kim buldu???

Bir dili sansürlemek ırkçılıktan başka bir şey değildir. Lütfen ırk/dil/milletlere karşı saygılı davranın.
  9. B

2. Sınavlarda Yapılacak!

2.Dönemin 1. Sınavı
  10. B

Türkiye, Uzay Programı İçin Somali'de Fırlatma Tesisi Kuruyor

Dostum bunu demekte amacın ne tam olarak? Bu zamana kadar gitmedik şimdi çok geç kaldık gitsek ne olur mu demek istiyorsun? Neden her şekilde karalama yapmaya çalışır biri anlayamıyorum.
  11. B

LGBTI Destekliyor musunuz?

Desteklemiyorum ama eğer kişi bunu seçtiyse müdahele etmem istediğini yaşasın. Ancak geçen yaşanan kabe olayı gerçekten iğrençti. Gözaltına alınmışlar umarım hak ettkikleri cezayı alırlar. Bir de gözaltına alınmasına tepki gösterenler falan var o daha da acayip zaten.
  12. B

Trump Xioami'yi Kara Listeye Aldı

Trump gitmeden önce her şeyi yapmaya çalışıyor resmen :ROFLMAO: 1610700119 Tüm tuşlara basıyor adam son dakikalarda
  13. B

Fenomenlere korsan çekiliş soruşturması

Bazı taraflardan gerekli açıklamalar yapılmış. Yine haber yapıcaz diye bir yerlerini yırtmışlar.
  14. B

Dolar 7.41 Olmuş.PC Parçalarının Fiyatları Düşmüyor

Ne de olsa yükselecek diye düşürmüyorlar fiyatı. Türkiye'de fiyatı artan bir şey kolay kolay inmez zaten.
  15. B

Bütün Tv kanallarının buna sessiz kalması ?

Bilemedim dostum. Hiç denk gelmedim bu kanala. Ne haberi yaptıklarını bilmiyorum. HDP destekçisi falan diyorlar ama emin değilim.
  16. B

Bütün Tv kanallarının buna sessiz kalması ?

Burada kimseyi savunmuyorum fakat Sözcü gibi bir haber şirketi bile haberinde Erdoğan'ının ismini yazmamış. Emin miyiz hükümet baskısı olduğuna? https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/cavit-caglar-olay-tvnin-neden-kapandigini-acikladi-6183454/
  17. B

Türkiye Google a ceza kesti (196m708binTL)

Videoyu izledikten sonra cezanın sebebinin mantıklı olduğunu anladım. Önyargılı olmamak lazım .
  18. B

B.Albayrak İstifası Kabul Edildi

Söylentiler var. Birileri diyor Ersin Özince gelicek. Birileri diyor Binali gelicek ama Binali’nin gelme ihtimali fazla değil bence.
  19. B

Dolu Uyarısı / Şiddetli Sağanakta PC Kapatılmalı Mı ?

Şimşek falan olduğu zaman kapatmanız daha iyi olur. Garantiye alın işinizi.
  20. B

8 Ekim 2020 Diyanet'e 5 bin personel müjdesi

Geneli öyle değil. Bazı imam hatip liseleri 470 le alıyor. Orada okuyan insanların hakkını yememek lazım.
Top Bottom