Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Konu kapatilabilir.

Ter*rist is Ter*rist!
  2. Berk Atmaca

Dünya Erkekler Günümüz Kutlu Olsun!

Destansı Erkek Egemenliği
  3. Berk Atmaca

Dünya Erkekler Günümüz Kutlu Olsun!

Buse!!!!! 400 metre ileride! HEMEN MESAJ AT!
  4. Berk Atmaca

Esenyurt'daki akıl almaz cinayet!

Kaderi böyleymiş.
  5. Berk Atmaca

NYMPEA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ?

6. Berk Atmaca

Suriyeli biri Fransa'daki parkta 6 küçük çocuğa bıçaklı saldırı gerçekleştirdi

1686236316 4 tane kitap inmiş akıllanmamışlar değil ressam bizzat tanrı gelse yine düzelmezler.
  7. Berk Atmaca

Türkiye'de OnlyFans'a erişim engeli getirildi

Ben bi çığlık dükkanda polisler indi şimdi (!)
  8. Berk Atmaca

Onlyfans'in Türkiye'de yasaklanması için CİMER'e şikayet kampanyası başlatıldı

isteyen istediğiyle istediği şekilde
  9. Berk Atmaca

Afet Bölgesine yaptığınız yardımlardan PİŞMAN MISINIZ?

yiyecek ekmekleri yok içecek temiz su bulamıyorlar ama Allah gibi taptıkları şu adama oy vermekten çekinmiyorlar. Kader planı kanka 🍌ailen ölsün mal varlığın sıfıra düşsün günlerce perişan ol ama bir paket çaya ve bir miktar paraya oyunu sat bana yardım etti diye. Beter ol
  10. Berk Atmaca

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları şaka mı ?

Öyle öfkeliyim ki tarif edicek kelime seçmek ve yazmak çok zor geliyor küfürsüz bir şekilde.
  11. Berk Atmaca

"Mantıklı" sağcı görüşlü kullanıcılar, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bu tür şeylerin savunulacak yanı yok. İki ittifakta sorunludur. İlk turda iki aday haricinde kalan bir adaya oy vereceğim. Hangisi beni ikna eder orası net değil benim açımdan da. 1679668919 Ayrıca kürdistan diye bir şey yoktur. Bunu kafanıza sokun. Sözüm meclisten dışarıya. İyi forumlar
  12. Berk Atmaca

Menzil Cemaati de Cumhur İttifakı’na destek açıkladı!

İnancınızı siyasete dökmeyin. Yıllarca dininizi sömürdüler. Allah kitap diyene sorgusuz sualsiz inanmanın cezasını yetmedi mi çektiğimiz. Size müstahak 1679151706 Ya ne anlatıyon birader sen?
  13. Berk Atmaca

KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAY OLDU!!

her ne kadar Muharrem İnce ye oy verecek olsam da 2. turda kılıçdaroğluna vermek zorunda olmak biraz incitti
  14. Berk Atmaca

Seçimde kime oy verirsiniz?

Bende öyle düşünüyorum. Dün yayınını izledim. Tavır ve duruşları etkiledi cidden
  15. Berk Atmaca

Seçimde kime oy verirsiniz?

En mantıklı seçim ince geliyor bana. Tabi ilerleyen zamanlardaki tutumu benim fikirlerimle uyuşmazsa değişebilir ama diğer olası adaylar hiç iç açıcı görünmüyor.
  16. Berk Atmaca

Adana'da Elektrikli Otobüsler Yollarda!

Mersinde gördüm bunlardan. Binmek nasip olmadı daha
  17. Berk Atmaca

Taksim’deki patlamanın failinin Suriye uyruklu Ahlam Albashir olduğu açıklandı.

Bizim atalarımız bu ülkeyi kolay kazanmadı. O milyonlar dediklerin gibi ülkelerinden kaçmadılar. Binlerce masum insan öldü savaşlarda. Böyle kazanılmış bir ülkede yaşayıp masum falan diyerek suriyeli olumlama. Hümanist yaklaşımını tek bir yere doğrultma.
  18. Berk Atmaca

Kılıçdaroğlu: Kılıçdaroğlunu Deneyelim.

2. tura kalırsa vermem diyenler apk'ya mı verecek? ben apk indirmem hocam telefona virüs giriyor. (s4n2ür yasası yaşatmaz)
  19. Berk Atmaca

ÖTV 28ekimde kalkıyor

zattiri zort vergisine merhaba diyin
  20. Berk Atmaca

Ümit Özdağ, Gözlüğün logosunu "Dinleme Cihazı" Zannetti!

bence birazcık şımardı
Top Bottom