Arama sonuçları: *

• Users: Bermud4
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Bermud4

Atatürk Üniversitesi Kayıt Harcını Ne Zamana kadar yatırmalıyım

Ders kaydı mı? Okula kayıt ayrı ders kaydı ayrı. Harç parasını ders kaydı haftasında yatırıyorsun. Bizim okulda öyle yani. Akademik takvimden bakabilirsin.
  2. Bermud4

Ankara'da corona %5 İstanbul'da %2.5 diyorlar

Doğru değil. Daha fazla. 1600 vaka mı çıkıyormuş bir gün de? Kayseride yaşıyorum burda durum kötü günde 100den fazla vaka vardır. Ankara istanbulu düşünemiyorum bile.
  3. Bermud4

Yeni D.A Ryzen 5 4650G & Ryzen 7 4750G Videosu !

Umarım olur :D
  4. Bermud4

Apu olmasının sebebi bu değilmi zaten :)
  5. Bermud4

Nedense Abdullah çay içerken benim de canım istiyor. Bi çay alıp devam edeyim videoya.
  6. Bermud4

Almanya Türkiyeyi Kıskanıyor mu ?

Türkiyede fakir dahada fakir zendin dahada zengin oluyor.
  7. Bermud4

Müjde Açıklandı | Etkisi Ne Olur ?

Her şey doğalgaz değil! Onun çıkması uzun sürer zaten. Bi doğalgaz bulduk diye dolar düşmez ama bulmamız çok iyi oldu en azından 5 sene sonra biraz azalır ithal almamız. Üretim önemli tüm ürünlerde üretim desteklenmeli.
  8. Bermud4

320 Milyar küp Doğalgaz rezervi bulunmuş.

Daha da olabilirmiş. 2023 yılında karadeniz rezervi olarak çıkarmılması planlanıyormuş. Ne düşünüyorsunuz?
  9. Bermud4

%2700 Zamlanan Temel Gıda

Ben o yazdığın mesaj da öyle bi cümle göremiyorum? Tüm sayfayı okumadım sen düzgünce fikrini yazmışsın bende düzgünce fikrimi yazdım. 21 yaşındayım senden çok şey biliyor ve anlıyorum ama bunu diyip senin fikrine saygısızlık yapmadım.O yüzden saygılı ol kardeşim ben sana bi hakarette falan...
  10. Bermud4

%2700 Zamlanan Temel Gıda

Yanlış düşünüyorsun. Maaşların artması önemli değil istiyorsan maaşı 10 bin yap. Önemli olan senin alım gücün. O zaman dolar falan ucuzdu daha ve ithal şeyler de ucuzdu doğal olarak ve yerli üretim tarım fabrika falan çoktu. Şimdi düzgün tarım yapan yok yerli fabrika azaldı dolar euro uçmuş çoğu...
  11. Bermud4

İnternet ve Elektrikler gidiyor

Her sene böyle haber paylaşılıyor zaten. Olma olasılığı yok değil var ama gerçekten büyük bir sorun olsa herkes bu kadar sakin kalmaz klasik haber yani okuyup geçiyor herkes ki öyle bişe olma ihtimali olsa zaten büyük sıkıntı.
  12. Bermud4

İnternet ve Elektrikler gidiyor

Ciddi misiniz? :D :D :D Abi her sene atılan 2 yalandan biri bu zaten :D Akrabalarımdan falan beklerdim böyle mesajı :D Diğer yalanda whatsappa ilgili olandı. Her gördüğünüz şeye inanmayın lütfen.
  13. Bermud4

Üniversite tercihi

yorum yapasım geldi kanka ama kendin karar versen daha iyi olur nerde kendini geliştirebilirsen ve nerde okumayı istiyosan orayı tercih et bence bu önemli bi konu.
  14. Bermud4

YKS sınavında yanında gelebilecek kişi?

genelgeyi okudugumda yakını diyordu. yani illa aileden biri olmak zorunda mı? arkadaşımın yanında gidebilir miyim?
Top Bottom