Arama sonuçları: *

• Users: Burakg3
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. B

amd tahtında sarsılıyor gibi

Şunu da yazıp yatayım. Arkadaşlar eminim ki hepimizin ilk tanıştığı/duyduğu ekran kartı markası Nvidia'dır. Bugün abant suyu 50 kuruşsa damla su 1 lira, neden? Çünkü markalaşma. Yoksa maliyet farkı yok denecek kadar az. Bunu kabullenin artık. Reklamı var diye geçmişi var diye F/P olmayan ekran...
  2. B

Daha ucuz olacak. Olmak zorunda. Rekabetin kuralı bu
  3. B

50 dolar dediğin para birimi şuan 350 liradan fazla. Kdvyi de katarsan 400 ü geçiyor. Az bi fark değil yani.
  4. B

FAN BOYSUN FAN BOOYYYY. RTX delileri sizi :D Minecraftta RTX açmaktan başka bi artısı yok gözümde nvidianın. G-sync monitör bulmak bile bu kadar pahalıyken hala nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum.
  5. B

Driver driver diyorsunuz da bi kere elinize alıp kullandınız mı şu ekran kartlarını acaba? Driverlarını orjinal sitesinden indirdim 1 aydır kullanıyorum ürünü gayet de sağlam ve ısınma problemi vs. sıkıntıları da yok. Bundan önce de ATI EAH6570 serisini kullanıyordum ondan da memnunum.
  6. B

Beni banlatacaksın galiba. Arkanla mı dinliyorsun anlamadım. Nvidia daha köklü bi marka ekran kartı konusunda. 21 yaşındayım güzel kardeşim 10 yıldır pc topluyorum sen rahat ol. Cahil değilim.
  7. B

Bakın güzel kardeşlerim. AMD piyasada yokken tek ekran kartı markası Nvidiaydı yani tekeldi. Babalarınıza sorun: İlk telefon operotörü turkcelldir ve en pahalısıdır ilk çıktığından beri. Aynı olay.
  8. B

Yıllar öncesinden bahsediyorsun. Elbette nvidia hep öndeydi çünkü amdden daha köklü bi marka. Ekran kartı konusunda.
  9. B

Fan boy değilim dostum. Nvidia senelerden beri pahalı. Anca çıkarttığı ekran kartları eskiyince fiyatlar düşüyor. Şuan bile bir 2070 4500 lira civarında. Bir 5700 XT ise 4000 lira civarında ve 2070'ten her anlamda üstün.
  10. B

AMD = Fiyat performans. 1650S diyenlerin, 1650s ilk çıktığındaki fiyatından haberi olmadığına eminim. 4 sene önce en iyi ekran kartlarından biri 1050 Ti dı ve kendisi bi servetti.(Dolar o zaman daha düşüktü). AMD, Nvidiayı delecek, göreceksiniz :) Bi satranç gibi düşünün. Nvidia hamle yaptı sıra...
Top Bottom