Arama sonuçları: *

• Users: Deaton
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Deaton

Filistin'e yeni bir savaş daha ilan edildi..! terörist israil...

Bu çıkarımın hangi argümana dayanmakta elinde somut olarak ne var adamların bayrakları bile osmanlı düşmanlığı ile yapıldı senelerdir her türlü hakarette bulundular 2 tarafta umrumda değil ama onlar ne kardeşimiz ne dostumuz böyle bir saçmalık yok
  2. Deaton

Suriyelinin youtube yorumu

Küfür edersem banlanırım küfür edersem banlanırım küfür edersem banlanırım
  3. Deaton

İBB nin hasta diye kestiği ağaçların bir kısmının sağlam olduğu ortaya çıkmış!

Abicim zaten hasta olan ve hasta olma riski taşıyanları kestik dediler ya bunlara kızmaya yer arayacağınıza İstanbul da az ağaç bırakılmasına asıl sebep olanlara kızsanız bu hale gelmeden durmuştu bu olaylar.
  4. Deaton

Yardım 13,80 Seviyesinden Dolar Alınır mı?

:) 1639726207 bende haklı çıkmışım :)
  5. Deaton

Hükümet değişirse bu halk 2.5 sene pandemiden çıktıktan sonra faiz düşmesi kararıyla zaten parasızken birde elimizdeki paranın değerinin düşürülmesi bu mevcut hükümetin düşüncesizliği ve umursamamazlığı yeni gelecek hükümetin ne şartta olursa olsun böyle olmayacağını düşünüyorum ekstra olarak...
  6. Deaton

Doğru. Fakat yükselecek zaten faiz düşmeye devam edeceği için güncel rezervlerimizdede karşılayacak kadar olmadığı için 8 TL sabitte kaldığı dönemle aynı şeyler yaşanacak belli bir süre sonra bir anda fırlayacak şuan gördüğümüz gibi
  7. Deaton

Rez al güzel kardeşim şimdi olmasa bile seneye 16 yı görücek . Görmemesi imkansız çünkü iğrenç yönetilen bir ülkeyiz mevcut şartlarda bile normalde 15 16 17 seviyelerine çıkardı ama araplara arazi satarak aklımızca rezerv satıp bir süre boyunca sabit tutuyoruz düşmesine imkan yok haberin olsun...
Top Bottom