Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

2 ay once aldigim gozluk recetesi ile simdi gozluk alsam sikinti olurmu

yeniden muayene olman gerek
  2. Dontaçhi

🔥 ABD Başkan Seçimi Başladı ! Trump vs Harris 🔥

Baya çekişmeli ilerliyor bakalım sonuç ne olacak
  3. Dontaçhi

(ÇÖZÜLDÜ)İnce'ye vermek mantıklı mı?

Zaten seçim %100 ikinci tura kalacak hiçbir adayın %51 alma şansı yok. Ancak incenin satın alınmış sahte anketlere oranla daha fazla oy oranına sahip olduğunu düşünüyorum. İlk turda inceye vermek en mantıklı seçim. Ola ki ikinci tura bi şekilde kalabilirse zaten çok net başa gelir. İkinci tura...
  4. Dontaçhi

İki dans etme ve reels mi? Bu adamın mevcut rakiplerden fazla projeleri var.. işte anlattığım mevzu bu. kazanma şansı en yüksek olan Rakibin daha hala kazanmak için iyi la sende gel yardımcım olursun muhabbeti yapıyor. Adaylarını kavga dövüş zar zor belirleyebildiler. Daha projeleri hakkında en...
  5. Dontaçhi

Sen böyle diyip vermezsen ben böyle diyip vermezsem nasıl geçecek? Bizim milletin amacı başa gerçekten yönetebilecek birinin geçmesi değil zaten. Bu gitsin de yerine sarı tuvalet terliği de gelse olur mantığı var. Bu millette bu mantık varken zaten 1 adım ileri gidemeyiz. Umudum 0. Biz akıllanmayız.
  6. Dontaçhi

En mantıklı aday kendisi şuanda. Adamın en azından yapacak projeleri var. Tek amacı başa geçmek değil (:
  7. Dontaçhi

Seçimde kime oy verirsiniz?

Arkadaslar söylemein sizin kime oy vereceğinizi öğreniyorlar(!)
  8. Dontaçhi

Karamanda inanılmaz cinayet

Silahı çekip vuran adam haksızsa bile artık haklı duruma düştü. Bana bıçakla saldırdı bende kendimi korudum diyecek zaten kamera görüntüleri de var. Eğer silah da kaçak silah değilse temize çıkar direk diye düşünmekteyim
  9. Dontaçhi

YKS Tercih sonuçları açıklandı.

Lan girenler nasıl girdi siteye? ŞUAN MOOD BU ;
  10. Dontaçhi

Cabbar vefat etmiştir.

o7
  11. Dontaçhi

Ankara'da drift yapan şahincinin aracını halk pert etti!

Bu olayda emeği geçen herkese uygulamak istediğim tarife ;
  12. Dontaçhi

Dolandırıcıların yeni yöntemi dolandırılmayın!!

Ne olursa olsun şehir dışına kargo yapacaksam eğer Param güvende seçeneği ile alır satarım. Kimisi "Ya komisyonu çok" diyor fakat 300 TL vermemek için 3000TL'lik üründen olmak saçma. En kötü Letgo'nun kargolama seçeneğini kullanırım.
  13. Dontaçhi

14-15-16 Aralık günleri Doktorlar greve gidiyor

Kaynak var mıdır hocam tam olarak nereden duydunuz veya nerede okudunuz
  14. Dontaçhi

Asgari ücrete zam gelsin

Artık 1 TL'ye daha ihtiyacınız var hocam ekmek 3TL oldu. 🙃😔
  15. Dontaçhi

Van'da 4.9 Şiddetinde deprem!

Geçmiş olsun yeni öğrendim. Gene ufaktan sallanmaya başladık önce düzce şimdi van. Dikkatli olmak lazım.
  16. Dontaçhi

NU Varyantı nedir ?+

17. Dontaçhi

Benzine 30 kuruş indirim geliyor!

:kekw:
  18. Dontaçhi

Malatya'da 2 katlı bina çöktü

Alt katları dükkan olan binalardan hep nefret etmişimdir. Temelli hiç sağlam olmuyor sırf dükkanın m2'sini büyütecez diye adam gibi kolon koymuyorlar bina da haliyle çökmeye yıkılmaya meyilli oluyor. 3-5 m2 büyük olsun diye o binada yaşayacak/yaşayan bütün insanların canını tehlikeye atıyorlar...
  19. Dontaçhi

Malatya'da 2 katlı bina çöktü

WAIT THAT'S IMPOSSIBLE 1636472756 Zaten zinadan dolayı yıkılmıyor mu? 😳
Geri