Arama sonuçları: *

1. ErcüCeran

Tiktokun bilgileri satması

Garip ama oradan da ekmek kazananlar vardı sevmem etmem orası ayrı ama onlar için üzüldüm
  2. ErcüCeran

Dolar düşermi

Arkadaşlar henüz hiçbir ülke ilaç bulmadı o bahsi geçen şeyler aşı çalışmalarıdır. Lütfen şöyle hassas bir konuda kuyuya bir taş atmayalım bin akıllı çıkaramıyoruz sonra vallahi lakin şayet ilaç bulunursa ve bunu Türkiye bulursa büyük gelir elde edecek olsa da dolar konusunda öyle bizleri tatmin...
  3. ErcüCeran

Dolar düşermi

İlacı mı bulduk ?
  4. ErcüCeran

LG’nin Yeni 38 inç Yüksek Performanslı Monitörü

Ne para beee
  5. ErcüCeran

ABD Cayır Cayır Yanıyor !

Ortada bir propaganda var sanki protestoyu sabote eden holiganlar ve holiganların arkasındaki bir çok kötü niyetli insan. Fikir güzel ama bazı hareketler gerçekten çok göze batıyor
  6. ErcüCeran

Korona Zamanı Oneriler

Bunu sağlık bakanı bile tam olarak bilmiyorken bu foruma sormak... Ama şunu tahmin edebiliyorum önümüzdeki 6 ay içinde yahut da hemen sonrasında dolarda ciddi bir düşüş olmaya başlayacak. Elbette dediğim gibi tahmin sonuçta gelecek sadece tahmin edilebilir
  7. ErcüCeran

Sizce okul tatili daha da uzatılır mı ?

Biz üniversitede bahar dönemini tamamen kapattık MEB de buna benzer bir karar alır gibime geliyor ama hadi hayırlısI. Salgın Nisan sonunda pick yapacak bakalım sonra ne olacak. Herkese sağlıklı forumlar
  8. ErcüCeran

Corona Virüs - Dolar

Dolar ilerleyen vadede büyük bir düşüş yaşayacak bu gidişle lakin bu ilerleyen vade için bir süre daha beklemen gerek. Ben de anakart alacağım ve bekliyorum
Top Bottom