Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

🔴 ERDOĞAN: "BU BENİM SON SEÇİMİM! ARTIK SON!"

Aynen öyle. Buna nasıl inanabiliyorlar anlamıyorum. Yahu bu adam gidecek olsa, İstanbul gibi bir yere niye murat beceriksizini aday yapsın ki? Açık açık kendime rakip istemiyorum diyor. Bu adam erken seçim yapıldığında tekrar aday olamıyor mu anayasaya göre? Benim bildiğim bal gibi de...
  2. Eren Kurtuluş

Gizlice Boy Uzatması Ameliyatı olan ünlüler

Dostum hiç bir bilgin yok bu konu hakkında. Daha önce 4 yerimi kırmış ve bu ameliyatı olacak olan birisi olarak konuşayım. Bu ameliyatta tercih edilen iki yöntem vardır bunlardan birisinde cihaz dışarı takılır birinde içeri takılır. İçeri takılan cihaz uzatmak istediğiniz kemiğe çakılır ve...
  3. Eren Kurtuluş

HÜDA PAR Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: “Yolumuz Şeyh Said’in yoludur.”

Onun sonu iyi bitmedi ama :D Devam et senin de sonun öyle olur.
  4. Eren Kurtuluş

Seçimden sonra yaşanabilecek ZAM?

Bence kim gelirse gelsin seçim sonrası kötüye gidecek. Reis'in gelmesi durumunda bu durum kalıcı olur fakat muhalefetin yönetiminde daha olumlu adımlar atılacağını düşünüyorum. Yine de Ekim-Kasıma kadar bir iyileşmeyi beklemiyorum. Sebebi ise mevcut durumun tam bir enkaz olması. Kasa boş ve...
  5. Eren Kurtuluş

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hatay hala ana depremini yaşamamış olabilir

her şeye dalga geçtiğiniz sürece bu ülkede hiç bir şey değişmeyecek. cehalet ve şu dalgaya vurma işi ülkenin çok büyük yarası. bir de kısalta kısalta yazıyor iyice cringe.
  6. Eren Kurtuluş

ERDOĞAN: "BUGÜN YENİ HAK VE ÖZGÜRLÜK PAKETİ AÇIKLANACAK !"

Vergilerden bahset hocaa 😢
  7. Eren Kurtuluş

Erdoğan: "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz"

Yapsın yapsın inanıp oy vermeyelim yeter.. Telefon da lazımdı şöyle kallavi bir indirim gelirse telefonu alırız herhalde :) Onun dışında araçlar da gündemdeydi. Hepsi bir anda gelmez belki ama bence araçlar da iyi düşecek.
  8. Eren Kurtuluş

Erdoğan: "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz"

Bence bizi gerçekten rahatlatacak şeyler söylenecek. Özellikle teknolojik aletler konusunda önemli gelişmeler duyabiliriz diye düşünüyorum.
  9. Eren Kurtuluş

Bilgisayar almak için ÖTV indirimleri veya amazon prime fırsatları beklenir mi?

Piyasa öyle bir durumda ki bekle desen de mantıklı, al desen de mantıklı. Al desen dolar yükselecek al diyorlar, bekle desen ÖTV indirimi gelecek diyorlar. Tayyip az önce yine bir şeyler demiş yılbaşında gelirleri ciddi şekilde yükselteceğiz diye. Bence nasıl hissediyorsan o şekilde davran.
  10. Eren Kurtuluş

Kız kulesi nerede???

O nasıl restorasyon? Yıkıp yeniden yapmak olmuyor mu dediğin?
  11. Eren Kurtuluş

İngiltere Genelkurmay Başkanı "Avrupa'da bir kez daha savaşmaya hazırlanmalıyız

Olay iki ülke arasında değil hocam. Olay NATO ile Rusya arasında öyle basit bir mesele değil.
  12. Eren Kurtuluş

İnceleme - Kıraathaneye gidip gündemi konuştum (Riskli oldu)

Oylarının değeri yok. İstedikleri her şeyi düşünebilirler kimsenin umrunda değiller. Bu tipleri gören herkes nefret ve acıma duygusu ile bakıyor. Zaten daha fazlasını da hak etmiyorlar ama kurunun yanında yaş da yanıyor tabii.
  13. Eren Kurtuluş

Yardım 13,80 Seviyesinden Dolar Alınır mı?

Dostum ben kendi fikrimce değerlendirmek istiyorum. Doları bu seviyeden almak bence kısa sürede kaar getirecek. Fed toplantısı var ayın 14 ünde yani tam 7 gün sonra. Fed varlık alımlarını azaltacağını duyurdu ve 15 milyar dolar da azalttı. Bu piyasaya akan para musluklarının kısılması demek. Bir...
  14. Eren Kurtuluş

Sosyal mecra yasaklama olayı ne olacak

iç savaş çıkmaz abartmayın. Yönetim kendi kafasına sıkar ve artık iktidarda olamayacaklarını resmi olarak "kapatılma" haberi ile birlikte yayınlarlar. %65 halk ayaklanır ama bu da çok kolay bastırılır. Medya zaten ülkenin elinde. İnstagram yasaklanırsa İstanbuldaki bir ayaklanmayı ben nereden...
  15. Eren Kurtuluş

Türkiyede Fiyatlar, Vergiler'in Sonu Ne Olacak??

Kazanacağız demiyorum, hazırlanılıyor diyorum. 1 Tankın varken başka ülkeler türkiye önemli değil, alırız derler. Sen gelişip 10 tane tank yaparsan, sıkıntılı olabilir derler uzak dururlar. Rusyanın kin beslemesi önemli değil. Sana ihtiyaçları varsa o zaman dostları olursun. Mesela amerika bize...
  16. Eren Kurtuluş

Gerçekten baya yatırım var savunmaya. Bu da doğru bir hamle. Hükümetin yaptığı doğru kararlardan birisi. Haberleri takip eden birisi iseniz dünyadaki güçlü ülkelerin biribirine sataştığını, ayaklanmalar olduğunu görebilirsiniz. Yakın zamanda 3. Dünya Savaşı çıkacağını kestiremeyenlere gerçekten...
  17. Eren Kurtuluş

Onlar kadar olmayı beklememeliyiz. Güçlü ülkeler onlar zamanında işlerini en iyi şekilde yapmışlar ve güçlü bir ülke olmuşlar. Onlar kadar olmasak bile şuanki halimizdende iyi olmamız gerekiyor. Zaten herkes eşit olursa dünyada denge kalmaz. Devlet vergiyi alıp borcu ödüyor. Kaara geçtiği parayı...
  18. Eren Kurtuluş

Türkiyenin bütün elektrik ihtiyacını üretebilecek kadar imkanı var ama üretmiyor. Elinde olan imkanları değerlendiremeyen bir hükümet başka bir imkan için nasıl savaşabilir?
  19. Eren Kurtuluş

Ülkeyi toplamayı bende isterim. Mevcut hükümet izin vermiyorki? Şuanlık bu ülkede yapabileceğim tek şey 2023 de oyumu (aday olursa) mansur yavaşa vermek olur.
  20. Eren Kurtuluş

Reis oyu sen vereceksin zaten? 2023 de seçimler olmayacakmı? Konsollara hayvan gibi vergi getirip 3000TL lik konsolu 7000TL yapan hükümetin gençlerden oy alması imkansız. Alırsada aldığı gençler koyundur. Artık ana babanın verdiği oyun bir geçerliliği yok. Ülkenin iktidarı değişirse ülke...
Top Bottom