Arama sonuçları: *

1. ErnestMuçi

Panelciler ZORTLATILDI 🔥

Ben hakkı tanıyor demedim benim yaptığım doğru bişey değildi ama ceza ehliyetinde değildim.Bu tür amaçlar için kullanılabileceğini hiç tahmin etmezdim.Yani çocuktum bişeyde yapmadım.Uyarılınca bıraktım direkt zaten ama devletinde sorumluğu varsa onlarda ceza almalı.
  2. ErnestMuçi

Panelciler ZORTLATILDI 🔥

Hocam benim böyle bir sorunum olmadı.6-7 ay önce meraktan 1-2 haftalığına kendimde kullandım.18 in altındaydım ve bir şey yapmadım şimdi gelip bana kvkk dan ceza kesse itiraza sürüklesem bu verileri sızdıran devletin kendisi o zaman kendi yetkilileride yargılanacak.Türkiye gibi bir yerde mümkün...
  3. ErnestMuçi

Panelciler ZORTLATILDI 🔥

Hocam bence toplu dava işi falan hayalden ibaret 250 binden fazla diyor sence bu kadar dava açılabilir mi itirazlar olacak onu olacak bunu olacak.En fazla yapılabilecek bu panel sahiplerini ve ağır suçlarda kullananları paketlemek olur.Deprem zamanı kullanan oldu meraktan kullanan oldu ve buna...
  4. ErnestMuçi

Akparti İstanbul,Üsküdar,Eyüpsultan’ı kaybetti(1 nisan şakası olabilir mi)

Sultangaziyi akp kaybetmez kolay kolay.Çok uğraştılar şahsen almak için kürtler için rojdayı aleviler için ahmet aslanı ve genel olarak herkesin sevebileceği eypioyu getirdiler.Seçim koordinasyon merkezi kuruldu,sürekli aktif olarak sahada gezdiler ama alamadılar.Sultangazide Abdurrahman Dursunu...
  5. ErnestMuçi

Yerel Seçimlerde Oy Kullanmadım. (GÜNCEL)

Halkla dalga geçilmez.Dün örneğini gördüler :)
  6. ErnestMuçi

Bilemiyorum ama oy kullanma oranı çok çok düşüktü herkese tek tek ceza yazma işsizliğine girerler mi sanmıyorum
  7. ErnestMuçi

Oy kullanma oranı çok düşük merak etme bir ceza yiyeceğini sanmıyorum.350 kişilik bir sandıkta 81 kişi gelmemiş dün mesela bunun örnekleri çoktur
  8. ErnestMuçi

Akparti İstanbul,Üsküdar,Eyüpsultan’ı kaybetti(1 nisan şakası olabilir mi)

Aslında bu kararlar daha çok cumhurbaşkanına gösterilen tepkiler.Çoğu kişi sırf belediyecilik hizmeti için gidip oy vermedi.Akparti aldığı yerlerde bile sert bir oy düşüşü yaşadı.Şahsen pek sevmem siyaseti ama Fatihte yaşamadığım halde Fatihi akp almasa üzülürdüm.Adam kaybetse sırf...
  9. ErnestMuçi

KIZILELMA'nın 6. ve 7.Uçuş Testlerinde Yüksek Hızlı Uçuş Denemeleri Gerçekleşti!

Bu adama hayranlığım bambaşka mükemmel işler çıkarıyor🔥
  10. ErnestMuçi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 yıl geçti İBB İstanbul'a bir çivi bile çakamadı

Abi savunmak gibi olmasın ama bütün o projelerin başlangıcı önceki belediye zamanı yapıldı
Top Bottom