Arama sonuçları: *

• Users: Glitchy
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Glitchy

CHP - HDP ortaklığı bir kez daha resmedildi!

Yürüyen gazete, daha ne isteyebilirim.. Açıklama güzel olmuş bu arada eline sağlık. :D
  2. Glitchy

İntihar etmek istiyorum [eski]

İntihar et desek intihar edecek misin? cidden bu kadar abartılacak bir şey değil her şey düzelir bu yaşadıklarının daha kötüsünü yaşamasına rağmen hala mutlu olanlar var.
  3. Glitchy

Pringles'in logosu değişti

Hiç güzel değil bence, eski pringles en iyisi.
  4. Glitchy

Üstünde Desenler Olan Bir Taş Buldum Ne yapmalıyım

taşı tuş sanıp konuya giren ben : :shy: :peepo1:
  5. Glitchy

Ankara'da Yangın Çıkarmaya Çalışan Teröristin Serbest Bırakılması

Böyle saçma haberlere inanan kişiler yüzünden ülke yerlebir oldu, adam terörist değil yoksa neden serbest kalsınki ? böyle yalan haberlere hemen inanan bir zihniyet olduğu sürece ülkenin düzelmesini beklemeyin.
  6. Glitchy

''Keşke Bizim de Evimiz Yanmış Olsa Diyecekler'' (Yapılan Açıklama)

O kadarmı iyi yapacaklarmış ? :ROFLMAO:
  7. Glitchy

Manavgat'ta büyük yangın!

Bende diyorum hiçmi konusu açılmayacak ? bu arada bence bilerek yakıldı.
  8. Glitchy

Özbekistan Rusça'yı resmi dil olmaktan çıkardı, Bilin bakalım yeni resmi dilleri ne !

Türkçeyi sevmiyorum gerçek Türkçeyi farklı bir şekilde kullandığımız için, eski Türkçe çok güzeldi mesela. Şimdi diğer dillerden maksimummuş ekstraymış saçma şeyler eklendi. Düzenleme : https://paratic.com/eski-turkce-kelimeler/ buradaki kelimeler gibi.
  9. Glitchy

Özbekistan Rusça'yı resmi dil olmaktan çıkardı, Bilin bakalım yeni resmi dilleri ne !

NOT : bunları bulabildim internete tam çıkmamış her siteye. Özbekistan Rusça'yı resmi dil olmaktan çıkardı ! yeni resmi dili Türkçe.
  10. Glitchy

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hayallerinizin Çalınmasına İzin Vermeyin"

Bunları görünce anlık yapmak istediğim : :blobdance: ⌨️ 🖱️ *say "Silivri is coming, Silivri is pinned you into the prison wall, you left the chat"*
  11. Glitchy

Hayvan Hakları Yasası Kabul Edildi.

İyi olmuş ama anlayamadığım şu adam öldürmeye teşebbüs falan varda neden kadına yok ? hayvanlar kadınlardandamı önemli (!) 1625670560 Bencede i büyük olacakken yanlışı büyük yapmış :kekw: 1625670628 mission pasted ? :kekw:
  12. Glitchy

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI KILIÇDAROĞLU?!

Allah beterinden korusun diyeceğim ama beteri yok.
  13. Glitchy

psikolojim kaldırmıyor artık.

Allah bildiği gibi yapsın benim bile psikolojim bozuluyor.
  14. Glitchy

Ya hepimiz renkleri farklı görüp aynı diyorsak?

Annen bir rengi sana sarı olarak söylerse ama başka bir renk körü renk rkörü olduğunu bilmeden annene sarıyı o diye gösterdiyse evet imkansız.
  15. Glitchy

FDA: Pfizer/BioNTech yetişkinlerde kalp kası iltihaplanmasına yol açıyor

Biz ailecek biyontek oluyok sorun çıkmadı (!) :kekw: Umarım sorun çıkmaz biontech olanlarda cidden kötü bir şey, koronadan kaçıp aşıya ölmek :kekw: :kekw: Düşmanlarım aşıdan ölür inş (!)
  16. Glitchy

DOLAR 9'A DAYANDI.NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Bence Türkiye "vatandaşları"
  17. Glitchy

İzmirde HDP ilçe binasına ırkçı saldırı.

İşte bilinmeyen şey o, HDP zaten en olduğu belli, içinden birisi cumhurbaşkanı olsa.. Allah korusun Türkiye'yi..
  18. Glitchy

İzmirde HDP ilçe binasına ırkçı saldırı.

"her şey daha güzel olacak" - İmamoğlu
Top Bottom