Arama sonuçları: *

• Users: GryAsl
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. GryAsl

İmamoğlu Bir Vaatini Daha Bozdu

Öyle bir veri bulacak kadar vaktim olmadığı için hiç o açıdan bakmamıştım. Malum genelde tuvaletteyken bu forumda geziniyorum. Bu ne? Hapeke mįsaz mı bu? Benim musluğumdan akmıyor hiç olmazsa. @Sunstorm harbi geçmişine baksak DH forum vardır kesin. Evet ne kadar borç alındığı değil o borçların...
  2. GryAsl

İmamoğlu Bir Vaatini Daha Bozdu

İstanbul'un borcu teslim alındığında 26.8 milyar TL. Ankara'nınki ise yanılmıyorsam 9.5 milyar TL olmalı. Ve İstanbul'un aylık giderinin gelire oranla Ankara'dan daha fazla olduğuna da eminim. He tabi Ekrem İmamoğlu oğlu dört dörtlük mü? kesinlikle değil ve Mansur Yavaş çok daha başarılı bence...
  3. GryAsl

Trump'ın Koronavirüse Yakalanacağını Bilen Baba Vanga'dan Tüyler Ürperten Bir Kehanet Daha

Ya linke tıklamadım ama Trump'ın Corona olacağını b*kum bile bilirdi. Adam Coronayı hiç takmıyordu ve sürekli ülkede oradan oraya gidip görüşmeler yapıyordu, illa biri Trump'a bulaştıracaktı yani kaçınılmaz. Hatta ben de söylüyorum eğer Türkiye'de Corona virüs artarak gider Recep Tayyip...
  4. GryAsl

dolar 7. 82 euro 9.12

Diyanet yeni kitap yazıyormuş ben öyle duydum. Başka açıklaması yok o kadar paranın verilmesinin.
  5. GryAsl

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan: Sıkıyönetim ve genel seferberlik ilan ettik

Yok be bence Erdoğan'ın işine bile gelir. "Vatan millet ümmet Türk-i Dostluk" falan gibi şeyler der bir de "Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak" falan diye bağırıp çay dağıttı mı mitinglerde tamam işte al sana 2028'e kadar net Cumhurbaşkanlığı.
  6. GryAsl

Nutella hakkında yorumlarınız

Nutella the best nutella is my life.
  7. GryAsl

Bu olay şaka mı gerçek mi?

sansürün bozuk la "Kafalr ı" oluyor sansürsüz. Bu daha görülen tarafı, bir de YT nin ve hatta YT dışında daha da derinlerde tonlarca daha beteri var.
  8. GryAsl

Ankara'da corona %5 İstanbul'da %2.5 diyorlar

Ankara'nın rezalet bir durumda olduğunu biliyorum. Sağlık bakanlığının verilerinin boş olduğunu biliyorum. Başka bi şey bilen birileri var mı bakem?
  9. GryAsl

On Sekiz Adaya silah yığdılar; Yunan adaları Türkiye için tehdit..

Yunanistan ile savaşa girme gibi bir ihtimal 0. İki ülke de zaten savaşa dayanamayacak halde, girse bile neden girsin. Türkiye'den bu olaylar hakkında bir söz de çıkmıyor. Neyse Ayasofya camii oldu daha ne olsun boşverin işte.
  10. GryAsl

Dolar sizce 2 3 seneye 5 olur mu?

Venezuela da da bolca yer altı kaynağı var. Kim Venezueladan zenginliği ile bahsediyor, kimse. Bu iş sırf yerin altından kaynak çıktı diye bitecek bir iş değil. Ayrıca o 21 yıl sadece konutlar için yetecek miktar.
  11. GryAsl

Sadece petrol mü? Adamlarda hayvan gibi turizm de var sadece umreye gidenler bile kim bilir ne kadar para bırakıyordur Suudi Arabistan için. Ki bunun yanında onlar için çalışan firmalar (yani yatırım yapıyor herifler, TR de boğaz İstanbul en iyi örnek) ve yeri sıksan fışkıracak petrolleri var...
  12. GryAsl

Düşmesinin pek imkanı yok. 2023 e kadar dolar 10'a yaklaşır. Sadece doğalgaz ile o kadar dolar düşüremezler. 1598017772 Senin kafa baya uçmuş. 1.5₺ olacakmış dolar 10 senede lol
  13. GryAsl

Müjde Açıklandı | Etkisi Ne Olur ?

Dolar neden düşsün 2023'e kadar. Bu kadar müdahaleye rağmen olağanüstü şekilde artıyor zaten daha 2023 de kullanıcağımız doğalgazdan düşmez. Ki doların doğalgazdan düşeceğini de hiç zannetmem.
  14. GryAsl

Müjde Açıklandı | Etkisi Ne Olur ?

2023 de kullanıma sunulacakmış. Yani sen mezun olana kadar fiyatlar böyle geçirmeye devam edecek.
  15. GryAsl

Doların akıbeti??

Daha artacak.
  16. GryAsl

%2700 Zamlanan Temel Gıda

https://twitter.com/iPhonedoTR/status/1293976932694888448?s=19 Bence fazla konuşmaya gerek yok.
  17. GryAsl

Lübnanın baskentı beyrut'ta patlama meydana geldı

Bu nasıl bir cümle la böyle?
  18. GryAsl

Türkiye, Doğu Akdeniz'deki doğal gaz arama faaliyetlerini askıya aldı!

Cumhurbaşkanı sözcüsü Kalın, "Yunanistan bizim önemli bir komşumuz. Atina ile görüşmeye hazırız." dedi. A.K.A. Türk bayrağı yakan Yunanistan. Haber: https://www.google.com/amp/s/tr.euronews.com/amp/2020/07/28/turkiye-dogu-akdeniz-deki-dogal-gaz-arama-faaliyetlerini-ask-ya-aldi
  19. GryAsl

Dolar ve Euro

Yok be yüklü dediğim büyük ihtimalle birkaç bin dolar falan olur. Yaşıma göre çok yüklü geliyor ama aslında pek öyle değil. Neyse hiç olmazsa bi RTX 2080S ve Iphone alabileceğim yeyyyyy!
Top Bottom