Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Arkadaşlar YKS NASIL GEÇTİ ?

@Emmree nasıl geçti reisim 😂
  2. ImToretto

sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

o zaman okuyan kişinin okumasının ne anlamı kaldı. Aynı bölüm demişsin adam o mesleği seviyor ki o mesleği yapmak istiyor. Dar görüşlü bir adamsın anca Halinize şükredin diyorsunuz. Rusya'da bile bu kadar dar görüşlü insan yok. Haline şükretmiş :D
  3. ImToretto

Apple, Türkiye’deki ürünlerine %10’a varan zamlar yaptı.

6S'ten geçmeyi düşünen arkadaşlar biraz daha fazla çalışması lazım artık :kekw:
  4. ImToretto

Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum çünkü...

Ya birde mesajlarını düzenlemiş ya ona gülüyorum komedi. Neyse eğlenceli çocuk kendi çapında eğlendiriyor insanları :)
  5. ImToretto

Ya kardeşim Boşuna sana burda laf anlatıyorum daha okuduğunu anlayamıyorsun cidden hadi iyi günler sana.
  6. ImToretto

Kardeşim sen cidden sıkıntılısın he :D Allah akıl fikir versin sana git yazdığım mesajı oku zaten KK'ye vereceğim diyorum. Okuman yazman filan mı yok senin kardeşim?
  7. ImToretto

Kardeşim sen yazını nerenden okudun ayıptır sorması :kekw: Sinan oğan çekilirse diyorum Oyların Bir çoğu AKP'ye geri döner. Daha konuyu tam anlayamamışsın ki Gelip yorum yapıyorsun bence. Ayrıca Varsaydım Sinan oğan'ın çekilmesinde. Ben zaten cümlelerimde S"inan oğan'ın çekilmesini istemeniz...
  8. ImToretto

@AgRonnieXx Dostum sanırım doğum günün öncelikle doğum günün kutlu olsun. Tüm sayfalardaki yorumları okudum. Ve o kadar çok boş yapılmış ki aklım hayalim durdu. Adam bir anket açmış kemal kılıçlaroğluna neden veriyorsunuz diye anketi cevaplayın veya neden verdiğinizi söyleyin gitsin. Adamın...
Top Bottom