Arama sonuçları: *

1. K

Depolarınızı Doldurun Akaryakıt a Zam Var.

40 tl olur bu arada
  2. K

Pringles'in logosu değişti

dur usta bi kış gelsin doğalgazları körüklesinler ben bu iktidar oy verenleri görecem birine yardım edersem namerdim
  3. K

Pringles'in logosu değişti

Çok da önemli bir şey değil dolar 9.30 olduğu için alamayanlar yine alamıyor o yüzden çok büyük bir kesimi ilgilendirmiyor bu konu
  4. K

Siyaset Hakkında Düşünceler Ve Yorumlar

bizim halk böyle bir işe giremez bizim halkımızın özelliklerinde yok
  5. K

çok ağır laflar istiyorsun ama uyarı almama değeceğini sanmıyorum o yüzden bir daha sana yanıt vermeme kararı aldım
  6. K

bizim halk böyle bir bu konuda dedi demedim önceki konularında dedi sürekli böyle konular açıp kötüledi yapmadığı işleri yaptı gösterip iktidarın red ettiklerini muhalefet yaptı gibi gösterdi diğer konularının hepsine bakarsan anlarsın
  7. K

eleştirmek mi oluyor direk suçlama oluyor ben sana vatan haini diyor muyum adam direk diyor
  8. K

İktidar becerimyor çünki ? o yüzden sorun olmuyor olabilir mi ?
  9. K

pek sanmıyorum
  10. K

konuyu biliyor musun usta ? bu adam chp ve muhalefeti kötülemek için sürekli forumda konu açıyordu uyarı yedi galiba sonra alttan alttan böyle konular açıyor artık insanları ayırmaya çalışıyordu
  11. K

Akaryakıta 3 TL Zam Gelebilir

olum kendin konu açınca iktidarı savunuyorsun başka konuya gelince iktidarı kötülüyorsun anlamadım seni 1634141627 abi sen bugün ban yiycen galiba bundan dolayı
  12. K

hocam o parti kazanma oranı ölümsüz olma oranından daha düşük
  13. K

paranı veriyorlar galiba hala akp yi savunuyorsun :D öbür taraftada kazığı verecekler reis 1634115399 bu video her şeyi açıklar 1634115547 ülkeyi kurtuluş savaşında akp kurtardı yeğenim akp kurdu bu ülkeyi iyi ki akp yönetmiş hop şükür olsun bak geçen ülkemizi ingiliz yönetiyordu noldu akp...
  14. K

Yerli Otomobil TOGG'un Tasarımı Değişti

200 - 300 :D aynen bende messi
  15. K

Yerli Otomobil TOGG'un Tasarımı Değişti

araba çıksa ne fark eder araba çıkana kadar yumurtanın adeti 5 tl olacak zaten :D
Top Bottom