Arama sonuçları: *

• Users: Lisser
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Lisser

Erdoğan: Ekonomide sıkıntı varmış, yoo

Gelenin gideni aratmadigi sayili seylerden. Albayrak, nebati hepsi birbirinden beter.
  2. Lisser

Mevkii kimsenin umrunda değil, çok sayın maliye bakanımız zaten kameraların önüne çıkma çabasında. Tek istediğim yaşanacakların stabil bir şekilde yaşanması, bir gün dolarin 17, diger gun 20 olusuyla uyanmak istemiyorum. O kontrolu saglamak onenli, baştakiler saglayamiyor. Şuan iktidara karsi...
  3. Lisser

Geçmiş olsun, yine 5-7 iyi bile, istanbuldayim. 2-3 Gun once yeni eve gectik 2+1ler bile 7-8 altina bulunmuyor. Dogru duzgun bir ev icin 10kyi gozden cikarmak gerekiyor. Cidden inanilmaz rakamlar bunlar. Sanki ulkedeki tek problem de buymus gibi ekonomiyle alakasi falan yok diyorlar. Bu...
  4. Lisser

mantıga bak yaJDGAWSJKDGWASQJGDWASQHD her ülke güllük gülistanlık yaşıyor o zaman? İçmeye su bulamayan afrika ülkeleriyle modern devletler arasında bir fark bulunmuyor, sonuç olarak iki tarafta da yoksullar var? Şu adamın şu yorumuna takılmıyorsun da altına koyulan fotoğrafta mı takılıyorsun...
  5. Lisser

HÜDAPAR Cumhur ittıfakına girdi

Ne kadar koyun varsa şu konunun altına toplanmış. Adamlar bas baya şeriatı amaçlıyor: islam dinini zorunlu kılıyor, kusura bakmasın ama ucubenin biri buna karşı çıkanlara ''sen bu ülke için ne yaptın'' diyor. Özür dileriz CV'mizi sunmadan yorum yaptığımız için 123kral14.
  6. Lisser

savaş hoca jahrein tartışması. kim haklı ? [ANKET]

Savaş abiyi haklı buluyorum, jahreini de severim fakat durduk yere drama oluşturması boş. Konuyu bu kadar uzatması da savaş abinin ayıbı, 1 video atıp susar geçerim sallayan sallasın
  7. Lisser

Zonguldak Ereğli'de bir engelli öğrenciye şiddet uygulandı

Ailesine sövünce de ailesi ne yaptı diyorlar. En büyük aptallığı ailesi yapıyor böyle eğiterek. Boş beyin. Böyle bi ucube topluluğuna 10 gün uzaklaştırma da sistemin mantıksızlığını çok net açıklıyor. Okula okumak için gitmiyor bunlar
  8. Lisser

Google Ekrem İmamoğlunu Eski Başkan yaptı

Ben bi daha kullanmam aga
  9. Lisser

Melih Kalkan vefat etti.

Soylenecek soz yok. Basimiz sagolsun
  10. Lisser

Silivri Cezaevi'nin ismi değiştiriliyor !

Neresinde
  11. Lisser

Silivri Cezaevi'nin ismi değiştiriliyor !

Silivrideyim :oops:
  12. Lisser

Konya'da Fabrikada Çalışan Suriyeli bir Genç Yoğurucunun içine düşerek Can verdi

Sevindim diyenlere cidden anlam vermek zor emin olun mültecilerin gitmesini en çok isteyenlerden biri benim, kendi mahallemdeki Suriyeli sayısı bile bunu açıklıyor zaten. Ama böyle bir konuda bile sevindim ölmesine falan yazmak acizlikten başka bir şey değil kimse kusura bakmasın feci bir...
  13. Lisser

İmamın "Pedofili" Yorumu 🤡

Her şeyi anladım da kol ne alaka la. Neyse kafama kazıdım bu şerefsizin yüzünü gördüğüm yerde indirecem
  14. Lisser

Pakistanlı mültecinin sözleri olay oldu

İyi zamanlarimiz. Bulundugum yerde Suriyelilere özel market bile açıldı. Şimdi orayı bı yakıp yikmak vardı da içeriye giren onlar değil biz oluruz 😃😃 bunlara saygım da yok sevgim de
Top Bottom