Arama sonuçları: *

• Users: MacWix
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. MacWix

Memurlar Grevde! AKP'liler bile İş Bıraktı! "Zam Yetersi̇z"

Vah vahhh derde bak be... ben 7500 alan adam için mücadele edelim önce diyorum sen megan derdindesin...
  2. MacWix

Asgari ücretli ve emekli dışında kimsenin alım gücü 5 yıl öncesine göre kötü değil, Her kesim sanki asgari ücret veya 7500 emekli maaşı ile geçinmek zorundaymış gibi duyar kasıp cukkasına cukka katma peşinde önce o kesim için mücadele edilmeli. Adam 25-30K arası maaş alıyor halen asgari ücretli...
  3. MacWix

Tek çözüm sözleşmeli memurluk. Şunlara bak ya, istediklerini alt alta topla 50bini geçiyor ortalama maaş, bu nasıl bir aç gözlülüktür, nasıl bir gözü doymazlıktır. Kimse kalkıp ekonomi filan demesin. Bu talepler ekonomi ile alakalı falan değil. Hepimiz neredeyse aynı marketten alışveriş...
  4. MacWix

🔥 İstanbul'da suya %40 zam geldi !

Hangi gelirlerine el konulmuş, son yıllarda aldığı pay veya geliri alazmış mı? İstanbul merkezi bütçeden en çok payı alan şehir, hangi gelirlerine el konulmuş? Sanki geliri Eskişehir in 50 katı değil mi? bide objektif olun demişsin. Ki laiklikle söylediklerimin ne ilgisi var. Ben belediyenin...
  5. MacWix

🔥 İstanbul'da suya %40 zam geldi !

Almasaydı, hani İstanbul nimet nimet diyordu Türkiye'ye bakar diyordu, kimseye ihtiyacı yok diyordu. Partizanca bakmayalım hepimiz aynı gemideyiz. Yanlış yönetiliyor, yönetmiyorsa da yanlış yönlendiriyor. Çıksın hata ettim desin ve bu kibiri bıraksın artık. Elinden geleni yapsın, Eskişehir...
Top Bottom