Arama sonuçları: *

1. Masked Sniper

BABALA TV - KILIÇDAROĞLU BÖLÜMÜ YAYIMLANDI

DEMOKRAT DEDEM YARGI DAĞITIYOR
  2. Masked Sniper

Herkes 2. turda ailesinin atacağı kişiye oy atsın. Bakalım nasıl sonuç çıkacak?

Aferin sana baya havalısın moruk
  3. Masked Sniper

Yüzlerce kişilik Afgan grubu Türkiye'ye doğru yola çıktı

Olm bu ne lan KOJEGŞOWEGELKMFEWF Yazık valla
  4. Masked Sniper

NEDEN BAŞARAMADIK ?

Dereyi görmeden paçaları sıvamayın arkadaşlar. Daha net bir şey yok. Umutsuzluğa kapılmayın.
  5. Masked Sniper

Seçim Sonucu Son Dakika

Kalan 2 köy nerde la
  6. Masked Sniper

Seçim Sonucu Son Dakika

Gayet de oy kullanabiliyorum. Bu düşüncelerinle anca 9 10 yaşındaki çocukların getir götürünü yaparsın kanka sen. Yaşa takılma fazla.
  7. Masked Sniper

Seçim Sonucu Son Dakika

Ben blockluyorum kanka seni. Okurken ben takla attım utancımdan. Sen bunları yazarken utanmadın mı?
  8. Masked Sniper

Seçim Sonucu Son Dakika

Ulan çocuğun kölelik yapmadığını anasının babasının yapmadığını nerden biliyorsun? Türkiye'deki gençleri, bu forumdakilerden ibaret falan mı görüyorsun birader sen? Kafan mı güzel? Ayrıca sen kölelik yaptın diye herkes kölelik yapacak diye bir şey yok. Devlet bunun için var zaten. Halkın yaşam...
  9. Masked Sniper

Seçim Sonucu Son Dakika

Aferin sana birader. Forumda analarının babalarının kendinden kısıp çocuklarını mutlu etmek için aldıkları bilgisayarlara bakarak ekonomiyi yorumlamaya devam et sen. Zaten bu çocuklar 3 5 kuruş az verebilmek için sürünüyor bu forumlarda sürekli araştırma yapıyorlar. Dikkat et kanka bu kafayla...
  10. Masked Sniper

Seçim Sonucu Son Dakika

Türkiye vatandaşı olmadığın için bol keseden sallıyorsun zaten
  11. Masked Sniper

Seçim Sonucu Son Dakika

Ulan hala fakirlik açlık yok diyenler, ulan inşallah çoluğunuz çocuğunuz kuru ekmeğe muhtaç kalır. Bunu da söylettiniz ya bana, ben başka bir şey demiyorum size.
  12. Masked Sniper

Urfa'da bir kişinin peş peşe Erdoğan lehine oy verdiği görüntüler

Aga bi inanmayın diyosun, bi gerçekse de her seçimde oldu sallayın diyosun. Ben senden anlamadım bi şey
  13. Masked Sniper

Seçim Günü Olası Olacaklar

Devletin polisi askeri görevini tarafsız yaparsa emin olun bi halt yapamazlar
  14. Masked Sniper

Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum çünkü...

Boş adamsın kanka çok hem de. Savunduğun şeyden haberin yok
  15. Masked Sniper

Ben de sana diyorum ki madem sinan oganı destekliyorsun kazanmasını istiyorsun oyun da boşa gitmeyecekse ona ver
  16. Masked Sniper

Israrla anlamak istemiyorsunuz kanka. Size laf anlatmaktan yoruldum valla klavye başında çok zor. Zaten kendin de seçimin uzamaması adına kk'ya vereceğini söylemişsin. Madem oyun boşa gitmeyecek versene o zaman sinan ogana? Niye kkya veriyorsun? Savunduğun şey ne senin birader?
  17. Masked Sniper

Kardeşim kimse sinan oğan çekilsin oylar kkye gitsin demiyor. Hükümetin değişmesini isteyen biri gidip sinan oğana verirse oy bal gibi de boş oy olmuş oluyor kardeşim. Bu kadar karşı çıkılmasının sebebi bu zaten.
  18. Masked Sniper

Biraz fazla mı mantıklı oldu ?
  19. Masked Sniper

Böyle bir seçimde sinan oğana oy veriyorsan şehitlere birkaç sıfatını layık gören, Atatürke ayyaş diyen cumhurbaşkanının yönetiminden memnunsun demektir kardeşim. Ne anlatırsan anlat. Seçimle alakalı her konuda söylüyorum: Kimsenin sinan oğanla muharrem inceyle bir derdi yok. Hatta çoğu kişi...
Top Bottom