Arama sonuçları: *

1. Mechanist

Bebek Katili Abdullah Öcalan Saat 17:00 Da Yazılı Açıklaması Okunacak

Ne bekliyordun ki ? çıkıp hata yaptık haklıymışsınız demelerini mi :D
  2. Mechanist

Bebek Katili Abdullah Öcalan Saat 17:00 Da Yazılı Açıklaması Okunacak

Şaka gibi dünya oldu Terörist ele başı kürsülerde ağırlanıp konuşma yapıyor hem de devletin sınırları içerisinde
  3. Mechanist

Yardım IBAN ile yardım istemek yasal mı?

Bağış toplanıyorsa IBAN ile valilik izni olmalı eğer yoksa yasal olmayan şekilde yapıyorlardır bildirebilirsiniz şikayet ile.
  4. Mechanist

🔴Maydonoz Döner e Fetö Operasyonu !

Galatasarayın acaba buna nasıl bir kulp bulacağını merak ediyorum Tweeti silmekle olmaz kayıtları her yerde duruyor,bakalım gerçek avutmaları ne olacak.
  5. Mechanist

Çalışma saatleri düşerse işsizlik azalır mı

İşsizliğin var olması şu an zaten yüksek çalışma saatlerinden dolayı değil aslında , tabi ki onun da etkisi var fakat işsizliğin olmasının nedeni veya işverenlerin ''iş beğenmiyorlar'' yalanını uydurma sebebi çalışanın aldığı paranın ona yetmemesi ve enflasyon altında ezilmesi dolayısıyla çoğu...
  6. Mechanist

Bilgisayarı şimdi almak mı yoksa 3 ay tatili beklemek mi mantıklı?

Bu ekonomide beklemenin anlamı yok hele o kadar uzun süre al gitsin derim.
  7. Mechanist

Öneri Suriyeliler ülkelerine dönerse Türkiye ekonomisi ne olur?

Her şeyden önce beleşe bindirdikleri sağlık sektöründeki yük hafifler. her ay düzenli olarak para yedirilen milyonlarca suriyeliden hazine kurtulmuş olur. kolluk kuvvetleri sürekli olay çıkaran suriyelilerle uğraşmak zorunda kalmaz.
  8. Mechanist

Adam Kazandı! Donald Trump Ulusa sesleniyor

Bahsettiğim dünyanın dört bir yanından destekçi yatırımcılar sadece amerikadaki değil bunu atlama. Düşün saçma ama adamın çinde bile taraftarı var bu adama dolara geçtiği zamana doların yararına olur yada herhangi bir ülkeden. ülke içindeki yatırımcı zaten ayrı ama adamın çok geniş bir kitlesi...
  9. Mechanist

Şimdi şöyle galiba yanlış anladınız dolar tabi ki aynı dolar zaten önemliydi önemli kalacak onda bir sorunumz yok. FED kararı yarın açıklanacak 7 kasımda. faizi düşürecekler muhtemelen söylentiler de o yönde fakat trumpin bir çok girişimci yatırımcı taraftarı var ve bunlar az buz sayılarda değil...
  10. Mechanist

Geçen dönem pek Trump'i sevmezdim fakat nedense sevmeye başladım belki bunal Biden'i gördüğümüz içindir bilmiyorum ama bu adam varken dünyada bir sakinlik vardı savaş vs illa ki kendi çıkarları vardır fakat bu kadar savaş bu kadar sorun yoktu. şahsen başta amerika halkı için sonrada dünya...
  11. Mechanist

🔴Abdullah Ö*alan İle Görüşme Yapıldı !🔴

Şaka gibi daha seçimden önce Kılıçdaroğlu seçilirse Hapishaneler boşalır diyen adam teroristbaşıyla masaya oturmak istiyor. nereden tutsan elinde kalacak bir olay ama gel gör ki bunu bile savunan bir kitle var.
  12. Mechanist

Şehidin var TÜRKİYE!

Allah rahmet eylesin her zaman olan garibana masuma olur mekanları cennet olsun.
  13. Mechanist

🔴TUSAŞ TESİSLERİNE BOMBALI SALDIRI !🔴

Meclise gelsin ankara gelsin diyordu dün al sana meclis konuşması gel gel dedin geldiler. bir avuç yaşlının ülkeyi getirdiği hale bak
  14. Mechanist

Sözün Bittiği Yerdeyiz !

Bu ülkede bu herif gibileri olmasa bizim doğruları savunmak için ekstra çabaya ihtiyacımız olmaz da işte türüyorlar bir şekilde...
  15. Mechanist

Sözün Bittiği Yerdeyiz !

Olum sen hasta mısın ya ? yoksa taklit mi ediyorsun aktroll?? Savcı delikanlı gibi sorgulamasa çıkmazdı ortaya diyorum okuduğunu da anlamayacak bir beyin düzeyindesin, kim bilir başka savcılar da cesaret gösterip araştırsa ne haltlar çıkacak diyorum bana yok chp yok akp diyorsun. Aramızdaki fark...
  16. Mechanist

Bebekleri öldüren Çete üyeleri PKK lı ve CHP Yöneticileri çıktı.

Bilader iyi mısın sen ?? bana ne chp'den ama belli ki senin akp de tuzun var ki tutuştun hemen. 4-5 cümle kurdun hepsinde chp geçiyor :D komiksin gerçekten. tabi ki bakan istifa etsin diyeceğim bu ülkenin asayişinden iç işleri bakanı , sağlık sektöründen de sağlık bakanlığı sorumlu kim istifa...
  17. Mechanist

Sözün Bittiği Yerdeyiz !

Helal olsun böyle delikanlı helal süt emmiş savcılara. 1 tane savcı cesaret gösterip ses çıkardı yer yerinden oynadı kim bilir bütün savcılar harekete geçse neler çıkacak ortaya.
  18. Mechanist

Bebekleri öldüren Çete üyeleri PKK lı ve CHP Yöneticileri çıktı.

Şu anda burda yapmaya çalıştığın şeyi AKP'yi güzel göstermek olduğunu düşünüyorum ona bakarsan heriflerin Erdoğan dan tut süleyman soylu ile bile fotoğrafları var onu nasıl yapacaz kardeşim?? koskoca türkiye devleti iç işleri bakanı ve sağlık bakanı hala istifa etmedi böyle bir olayda. bütün...
  19. Mechanist

Turkcell milletvekili paketi reziliği

Düşün adamlar 170 bin tl maaş alıyor asgari ücretlinin tam 10 katı ama tarifeleri asgari ücretliden ucuz sanki ihtiyaçları varmış gibi. gerçekten enteresan bir devire denk geldik adamlar 170 bin tl alıyor bak tekrar söylüyorum ama aldıkları tarife 286TL sonra ben tarifeme 400tl ödüyorum.
  20. Mechanist

Cem Garipoğlu nun Mezarı Açıldı !!! (GÜNCEL)

sende şeffaf ve dürüst bir şekilde yapılacağına inandın bunun :D 1727969793 Bu cani gereken cezayı almadı ve bir şekilde kaçırdılar bu herifi belki şimdi başka bir yerde ölmüştür ama bu işi öldü denilen tarihte bitmedi buna eminim.
Top Bottom