Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 2. Rezerv Miktarını Cumartesi günü açıklayacağını söyledi

Günden unutturma ve doğal gaz zammının habercisidir hazır olun.
  2. Muammer Beytekin

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

Keşke yolsuzluk yapıp dolar açıklamaları ile milletle dalga geçmeseler.
  3. Muammer Beytekin

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

Gezi olaylarının doğa sever insanlar tarafından değil de yine bu ormanı yakanlar tarafından çıkarıldığı 2013 senesinde dahi kabak gibi belliydi.
  4. Muammer Beytekin

Razer Light-Up Prepaid Credit Card

Işıklı mışıqlı iyiymiş.
  5. Muammer Beytekin

Yerli Kovid-19 aşısında deneme aşamasına geçildi!

Aga hiç emin olamıyorum vaka sayısını dahi saklayan ülkenin aşısını olmaya kimin kıçı yer çözemedim.
  6. Muammer Beytekin

Ülke nereye gidiyor?

Çünkü kimsenin yüreği yok ben dahil çoğu kişi genelde bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında fakat ya bir gün o yılan bize dokunursa? Bunu da düşünmek lazım ve ben artık susmayacağım sonu ne olursa olsun bu yolsuzluğu yapanların hakkında gerekenin yapılması gerek.
  7. Muammer Beytekin

Ülke nereye gidiyor?

Aman hocam ikimizde ülkeden ban yemeyelim :D.
  8. Muammer Beytekin

Ülke nereye gidiyor?

Evet bugün aklıma takılan bir soru ülke yolsuzluk liyakat ve yalancılık gibi çok ciddi suçlar içinde boğuluyor. Kadın cinayetleri gibi artık ne yazık ki kanıksadığımız şeyleri değil bugün pekte göz önünce çıkmayan konulara değinmek istedim mesela ülkede ki yolsuzluk. Basit bir örnek ile buyurun...
  9. Muammer Beytekin

Hekimler Ek Ödemelerini Alamadıkları İçin Protestolara Başladı!

Var kanka ben de şuradan biliyorum Manisa'da kuzenim ambulans şöförü şaka gibi ekstra sadece 7 lira vermişler tavuk döner dürüm en ucuz 8 lira olmuş döner parası etmeyen bir para ve bu aylık bir para.
  10. Muammer Beytekin

Kanka salla ben adama düzgün kaynaklı bir link attım kendisi baksın görür zaten sağlık çalışanları öküz gibi bağırıp para verin la para! demeyeceklerine göre sakince protesto ediyorlar alkış ile. 1601965621 Sağlık bakanı boşa demiyormuş 'Hakkınızı ödeyemeyiz' diye :D
  11. Muammer Beytekin

Haber kaynağı da bu buyrun. 1601965512 Evet alkışlıyorlar bak bakalım neden https://www.birgun.net/haber/ek-odemelerini-alamayan-saglik-emekcilerinden-protesto-318025 adamlar protesto olarak yapıyor bunu kaynağım var kanıt sunuyorum.
  12. Muammer Beytekin

İmamoğlu İle Yapılan Röportaj

Kanka objektif bir insanımdır ama röportaja değil yazdığın sayfaya takıldım burada sırf kadın erkek hukuksal olarak eşit olmalı dediğim için ban yedim feminazi alası tamamen solcu bir sayfa objektif bir sayfa değil yani.
  13. Muammer Beytekin

Yazık gerçekten imam maaşlarını geçtim Manisada ek ödeme 7 liraymış ambulans şöförlerine ödenen para şaka gibi.
Top Bottom