Arama sonuçları: *

• Users: Muri
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Muri

Açık adres devri bitiyor ! Yeni 9 Haneli Adres Kodu Sistemi

güzel sistem.
  2. Muri

EURO 10 TL OLDU!!!!!

ben anlamıyorum. dolar hep cıkıyor her cıktıgında konu açılıyor instagramda millet paylaşıyor.Zaten cıkacak bunu bilmeyen adam yoktur piyasada hala neye ağlanılıyor çözemedim.Hep çıkacak o yüzden dolar euro tutun türk lirasında durmayın.tl değer kaybediyor ve kaybedecek en azından sizin...
  3. Muri

Somalinin imf borçlarını türkiye ödeyecek.

Türkiye'nin gücü. Yok battık bittik döviz şu kadar oldu diyenlere gelsin. Onların yüzü hiç kızarmaz zaten. Şöyle bir yorum gördüm.2M bir şey değil ödesinler sorun yok diyordum ta ki bu yorumu görene kadar.Neyse yorumsuz.
  4. Muri

Dolar ve Euro yükselişi

daha da cıkacak.yapacak pek bir şey yok .
  5. Muri

Son dakika haberi: Okulların açılması ile ilgili önemli değişiklik

3-4k mı en az 30k :)
  6. Muri

çocuklar sayesinde dinlenen şarkılar

merve bella bella
  7. Muri

Gündemi Konuşalım

o konularda sıkıntı yok zaten.ssd sıkıntılı genel olarak.
  8. Muri

Gündemi Konuşalım

kaç saat kullandınız ssdyi hocam bide sağlığı nedir?
  9. Muri

Gündemi Konuşalım

hocam geil ssdnin testini yapıp bi yollarmısınız rica etsem.SDD hakkında bilgi sahibi adam yok biraz bilelim neymiş bu ssd.benim testime yakın çıkarsa sanırım alınmaması gerekilen ssdler listesine girecek.
  10. Muri

Reynmen COVID-19'a YAKALANDI!

banane
  11. Muri

TL DEĞERLENECEK Mİ?

vermek zorunda.hadi vermesin bakalım ne yapıyor halk ona :) sen dolara yakın ama git yine oy ver aslan.
  12. Muri

TL DEĞERLENECEK Mİ?

yazık çok yazık hergün bu şekilde onlarca konu açılıyor hep aynı kavga.Herkes aynı şeyi anlatmaya çalışıyor ama anlayayamıyan bi kesim var.bu kesim hiçbir zaman anlayamayacak.Ülkemizi bitiren insanlar onlardır.Yakınırlar maaşım yetmiyor dolar yüksek vergi çok diye yine gider ona verir oyunu.yine...
  13. Muri

TL DEĞERLENECEK Mİ?

hocam düşecek 2 aya 3ü görürürüz petrol doğalgaz elmas tüm rezervleri bulduk.
  14. Muri

TL DEĞERLENECEK Mİ?

Nasıl olacak o iş? :)
  15. Muri

TL DEĞERLENECEK Mİ?

Ahhaha hocam siz sanıyormusunuz devleti rte yönetiyor? :D
  16. Muri

TL DEĞERLENECEK Mİ?

Beklemeye devam et 8-9 olunca bende haber ederim.
  17. Muri

3200 TL Param Var Ne Yapmalıyım?

Kısa sürede dolar al sat yaparsan kar edemezsin.Başımıza dövizci çıktılar. alış satış durumu var :) 1596035019 Zamlanmaz.Hemen olmuyor.
  18. Muri

3200 TL Param Var Ne Yapmalıyım?

Ne 10günü ne diyorsun sen 5kuruşun hesabını mı yapacaksın anlamadım ki git bilmiyorsanız döviz almayın.
  19. Muri

Enes Baturun Yeni Şarkısı ''Biliyom'' Sizce Nasıl ?

Klip güzel olmuş,şarkı falan değil bu çocuk eğlendirme.
Top Bottom