Arama sonuçları: *

1. PokemonTR

Korkulan oldu, Narin'den acı haber geldi

Anayasa tüzüğü işlemiyor mu? Cezalar caydırıcı değil mi? Toplumdaki güven, adalet iyice yerler altında iken bunun üzerine zorbalık, hırsızlık, öldürme, kayırma gibi suçlar sürekli görülegelmekte... Halbuki anayasanın en büyük mantığı bu tür olayların önüne geçebilmektir. Geçemiyor ise tüzüğü...
  2. PokemonTR

Hayırlı Cumalar 🌸

Burada konu ticaret ya da hukuk değil... Direkt dinin özünde olmayan ancak dindeymiş gibi gösterilen uygulamalara sadece birkaç örnek verdim. Bu dini Ekrem, Ahmet, Mahmut'tan değil direkt Allah'ın kitabı ve Rasulü'nün sünnetinden öğreneceğiz. Yıllarca ülkende regaip mirac beraat diye uydurulan...
  3. PokemonTR

Hayırlı Cumalar 🌸

Okunan mevlidler, ölü arkasından okunan Kur'an, İslam'da olmayan sonradan uydurulan regaip mirac beraat kandil geceleri... Konu bu, bunların hiçbiri İslam'ın özünde olmayan, sonradan dine eklenen bidatlerdir. 1723205233 Bu dinin en büyük felâketi, dinin kültürleşmesi âdet haline gelmesidir...
  4. PokemonTR

Hayırlı Cumalar 🌸

Muafiyet tamamen onunla sorumlu tutulmama anlamında kullanılır. Yazdığın yoruma bakınca "Farz değil ancak camiye gidip cemaatle kılsalar daha güzel olur" cümlesi geçiyor. Yani ruhsattır, muaf değillerdir. Ruhsat, ona sahip olmak anlamında kullanılır. Kelimelerin anlamını bilerek ve sakin kalarak...
  5. PokemonTR

Hayırlı Cumalar 🌸

Ülkede kadını cuma namazından mahrum bırakan bir zihniyet var. Sokaktan çevirip kime sorsan kadına farz değil, kadın cuma kılmaz diye bilirler. Halbuki bahsi geçen hadise göre cuma namazı kılmamak kadınlar için bir mahrumiyet değil ruhsattır. Bunu öğretmediler, kadın cuma kılmaz diye insanların...
  6. PokemonTR

Hayırlı Cumalar 🌸

Kur'an'da cuma namazı hakkında cinsiyet izahı yok iken ülkemizde cuma namazını niçin sadece erkekler kılıyor? Hiçbir hadiste delili olmadığı halde neden sadece erkeklere farzmış gibi öğretildi? Bize öğretilen dini taklit ederek yaşıyoruz, kendi okuyup araştırdığımız dini değil. Kandırılmış bir...
  7. PokemonTR

turkiye benim gozumde bitti

Muhalefet şuan Paris'te olimpiyat oyunlarını izliyor. Memleketin çalkantılı olduğu bu dönemde muhalefetin tavrı bu yönde... Yani senin giremediğin Instagram, alışverişine gelen kısıtlama ya da oynayamadığın roblox kimsenin umrunda değil.
  8. PokemonTR

Konu kapatilabilir.

Samaras ismi Türklerin denizde çalkalayıp boğduğu yunanlının çokça kullandığı bir isim
  9. PokemonTR

Konu kapatilabilir.

Ülke genelinde milli yas söz konusu, hukuken de icma edilen bir konu var ortada. Bu durumda zulüm gören tarafı terörist ilan etmek bugün için konuşuyorum özellikle yasal suçtur. SS alıp cimere yazarak şikayette bulunabilirsin, şayet ben öyle yapacağım. 1722684677 Muhatap olmadan direkt...
  10. PokemonTR

DONANIM İLE SEÇİM 2023'E DOĞRU

Nasılsınız agalar, ANKA da başaramadı xD
  11. PokemonTR

DONANIM İLE SEÇİM 2023'E DOĞRU

Mantıklı bakmayı bilen için sonuç belliydi, sadece oranları bekliyorum. %53 küsur ile Erdoğan alacak gibi
Geri