Arama sonuçları: *

• Users: RTX3070
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. RTX3070

Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris'te Halka Çay Dağıttı

Görmüş oldun o zaman, seni nasıl güldürdüm anlayamadım ama herkesin espri anlayışı farklıdır. Saygı duyarım.
  2. RTX3070

Garip diyorsan öyle olsun, ben utanılacak bir şey söylemedim. Herkes senin kafandan olmak zorunda değil.
  3. RTX3070

Ne diyorsun saçma sapan konuşma bana. Dediğim gibi dostum özgür platform, sen diyorsun diye susmam. Utanıyorsan çık git.
  4. RTX3070

Muhalefeti tutmuyorum diye hükümeti tutuyorum mu oluyor? Sen fanatiksin kalıp düşüncenin dışına çıkamazsın tabii anlıyorum. Bana düzgün konuş hakaret etme sen insansan karşında da insan var, ben hiç sana saldırmadım dikkat edersen. Siyaset profesörüysen öyle görün şu anda sen sokakta tartışan...
  5. RTX3070

Çay olayına ben de bir neden yaptı diyordum sonra vereceği destekleri açıklamış oradakilere, onları gördüm adam sadece çay fırlatsa neyse de bir sürü destek verilecek zaten. Şimdi ona da vermez denir. Bilmiyorum bu olay garip ama ülkede daha kafaya takılacak çok şey var bunu herkes de biliyor.
  6. RTX3070

Her uçağın yangın söndürme için kullanılabileceğini düşünüyor musun? Ben bilmiyorum o yüzden böyle bir şey demem. Sen de bilmiyorsan neden diyorsun? Çay fırlatmayı filan desteklediğim yok diğer mesajlarımda bin kez dedim bu sayfada da alıntıladım az üste çıksan göreceksin. 1627805599 Sana bir...
  7. RTX3070

Bir üstündeki mesajda arkadaşa "Ah bir okusan" dedim sen de aynı mesajı alıntılamışsın. Evet çay mantıksız zaten dedim az yukarı çıksan göreceksin.
  8. RTX3070

Ah bir okusan hepsini...
  9. RTX3070

Çok rahatça tartışamayacağım bir konu sonuçta yasa var, asla hakaret gibi bir amacım olmasa da birileri yanlış anlayabilir. Aslında başkana hakaret yasası da var ama sanırım yasa sadece bize... Merak etme gayet iyi biliyorum.
  10. RTX3070

Yeteri kadar okumamışsın sonradan çay işinin mantıksız olduğunu kendim söyledim. 1627771013 Bildiğim kadarıyla o Rus uçaklarının hepsi kira. Dış politika konusunda da Avrupa bizi ne zaman sevdi şöyle bir Osmanlı zamanından itibaren bi' söyler misin? Bize ne iyilikleri dokundu da şimdi uçak...
  11. RTX3070

Kelime haznen beni benden alıyor, TDK gibisin.
  12. RTX3070

Ben kimseyi savunmadım sadece soru sordum, sana da bir sürü sordum ancak cevap vermedin. Bana çay gelmedi hayır. Sana saygı sınırını aşmamanı öneririm dostum eğer insanlarla düzgün konuşamıyorsan bu platformda yerin yok.
  13. RTX3070

Bir insan iki işi de yapamaz mı? Ben yapıyor veya yapacak demiyorum dikkat çekmek isterim ben sana soru soruyorum. Gaybı bilemediğim için belki de görüşmüştür yarın gelecektir, belki de gelmeyecektir bilemem. Görüşmesi gerekiyor dediğine göre görüşmüyor, nereden biliyorsun?
  14. RTX3070

Sonraki mesajlarımı da okursan sevinirim.
  15. RTX3070

Doğrudur o kısım ilginç olmuş. Neden özellikle çay onu ben de çok anlamadım açıkça.
  16. RTX3070

Bence ayıp olan o değil verme şekli.
  17. RTX3070

O kadar komiksin ki reaksiyonumu kazandın :D. Allah'ıma şükür fanatik değilim çok komik duruyor :D. Birinin fikrine hakaret etmemek, birine saçma sapan varsayımlar yapmamak çok güzel bir şey sana da nasip olsun İnşallah.
  18. RTX3070

Tabii ki dostum karşında fanatik görmeyince de bir şey anlatamıyor oluyorsun. Seni de anlıyorum, beni de bir zaman anlarsın :). Birinin susmasını istiyorsan Alt + F4 diye bir şey yapmışlar, burası özgür platform. Sen konuşuyorsun diye ben susamam, öyle bir yer değil burası.
  19. RTX3070

128 milyar olayını aslında açıkladı, doğru veya yalan söylemiş olabilir ben bunu bilemem çünkü ben bir vatandaşım ve bana söylenenden ötesini, onun da doğru veya yanlış olduğunu bilemem. Herkesin yapması gerekeni yapıyorum ve "bilmiyorum" diyorum. Tek bir cümle söyledim diye AKP'nin firewall'ı...
  20. RTX3070

Hareket bence de çirkin katılıyorum.
Top Bottom