Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Neden Kimse Gündeme Getirmiyor Bu Olanları ?

konusunu da açmışlar :D
  2. Rhavenix

kim öyle değil ki
  3. Rhavenix

görecez yavaş yavaş özgürlük kıtlıyorlar bak mesela bugün robloxu da engellediler :D oynamam etmem ama niye sebep ne yurt dışından bir şey mi istedik tamam al vergini kısıtlama niye ya bırak insanlar yurt dışına çıksın harç parası niye
  4. Rhavenix

istanbulda yaşamıyorum :/
  5. Rhavenix

o konuda haklısın zaten ben askerden geldikten sonra inan hiç bir şeye hevesim kalmadı harbiden artık yeter demek lazım ama yapamıyoruz
  6. Rhavenix

'Ne eksik ne fazla' cümlene katılmıyorum burada yazmadığım eksik var fazlası yok öyle diyeyim. Benim sadece kafama takılan tek şey bak yönetim kötü olur kimse dört dörtlük değil veya bir kriz olur tamam bir süre sonra altından kalkılır ama yönetim yıllardır kötü kriz yıllardır bitmiyor gittikçe...
  7. Rhavenix

benim bu konuda ki tek amacım zaten bu neden ses soluk yok insanlarda hani bir laf var tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bakacaksın diye bizimkiler artık zevk mi alıyor anlamadım
  8. Rhavenix

bu işin sonunu cidden merak ediyorum
  9. Rhavenix

Benim bu yaşadıklarımı Allah o oy verenlere sorsun bu yaşadıklarımda parmağı olan kimseye hakkımı helal etmiyorum
  10. Rhavenix

bu uygulama 2001 den beri var ya saçma bir sistem
  11. Rhavenix

bazı özel sebepler ailem ile alakalı olan ben gidersem bakan yok onlara 1723021334 insanın değişmesi lazım değil ya sadece şu mührü pusulaya basarken 2 dakika mantıklı düşünse geçmişine 10 saniye baksa yeter be vallahi yeter bu
  12. Rhavenix

türk insanı böyle oldukça ben kendi gençliğimi geçtim gelicek çocuklarımın hayatı bitiyor bu şekilde onun yerine salatalık koysan da kazanırdı 1723021162 burada beni tutan geçerli sebeplerim olmasa gerçekten bu haberlerden sonra hemen gitmiştim anındaa
  13. Rhavenix

burada yine halk suçlu oluyor beyin yok mu kimsede
  14. Rhavenix

onda suç yok ki halkında suç
  15. Rhavenix

Onun yara alması benim ilgi odağım değil ki şu an ben de psikolojik olarak yara alıyorum her geçen gün nasıl her şey kötüye gidebilir ya iyiye gidecek hiç bir şey yok
  16. Rhavenix

ayrıca yok öyle dayanacağız falan nerede bu erken seçim olayları eskiden çok fazla oluyordu şimdi neden kimse yapamıyor adalet dediğin şey bu değil mi bir vatandaş olarak hakkımız ise istemek zorunda değil miyiz
  17. Rhavenix

o kadar güzel kandırılıyoruz ki kimsenin haberi yok biz artık bir şey gelirse de en kötü haliyle gelsin kafasıyla yaklaşıyoruz onun yerine hiç gelmesin gelmemesi lazım zaten 1723019862 o tarihte farklı biri gelirse bu kötü ekonomi ve düzeni hadi toparlamaya gayret edicek diyelim sence bunu...
  18. Rhavenix

bizimkiler de bu olaya kanıyor yani
  19. Rhavenix

Arkadaşlar her geçen gün gençliğimizden gidiyor ve gençliğimizden gittikçe de iyi günler yerine her geçen gün daha kötü günler görmeye başlıyoruz. Yeni askerden geldim ve size olanları sıralıyayım; 1. Yurt dışına çıkarken neden verdiğimiz bile belli olmayan yurt dışı pulu 150'den 500 TL'ye...
  20. Rhavenix

Yurt Dışı Tecrübesi Olanlar Buraya

Benim amacım evlenmek değil iş gruplarıyla çalışma izni ve oturma izni almak sonrasında vatandaşlık bir süre sonra geliyor şu an için kafamda olan şeyler almanya veya norveçi denemek norveç en azından maillerime dönüyor :D
Top Bottom